Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
barca je šampion
Postovana gospodo prestanite glumiti moderatore,vratite se na temu.Vece perverzije od utakmice nisam odavno gledo...+Marjanov komentar...Ima li petarde\'???.....I PUCE PETARDA(a bogme i šestarda)-hihihihihihihi
Daj sta se hvatate tih nevaznih sitnica, svakom se desava greska! Nego izadjite na balkone pozdravite SAMPIONE!:)) Barcaaaaa...:)
Remi, pokazao si se kao odličan poznavatelj \'\'Bosanskog\'\' jezika. Ako već nisi, mislim da je najbolje za sve da budeš lektor. Ozbiljno. Ne furam te.
jesteli vi kad culi za gresku u pisanju?
ljudi , ovi sa sarajevo-x foruma samo copy/paste vijest ! cim je kupe/prime/ukradu, sta li vec, samo je zaljepe ! tako da se ne cudite tim silnim greskama !
\"Spanjska\" Svaka cast na poznavanju Bosanskog jezika!!!
\"Španjska štampa \" Nije mi jasno da neko ovako nepismen moze pisati clanke na jednom portalu