Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi će reći da nam je Savez katastrofalan, da nemam ni roster kao nekad, nemamo infrastrukturu… i sve je to tačno. Međutim, kada brod skrene s kursa, tamo ga vodi kapetan. Naš brod si vodio ti Roberte, samo što ne moraš kao svi kapetani ostati zadnji na brodu, skoči slobodno. Možda nekad, negdje, nekom i budeš dobar trener ali sada, ovdje, nama, naprosto nisi. Dojam je da nikada nismo bili ovako očajni i beznadežni. Idi. Bok.
Hajde nije problem dati sansu igracima koji nisu puno igrali, ali Saric opet u timu??? Ovaj Saric konstantno igra kod Robija i kad dodje neki novi selektor njega vise nece pozivati ne zato sto mislim da je los, nego ima 29 godina i igra za Al Ahli. Isto sa Jajalom...sta njemu dajes sansu, a Krunic koji igra za MIlan i nije dobijao puno sanse u repci na klupi. Nadam se bar da ce i Hotic dobiti koji minut.
@Zimzelen Robert je ponudio ostavku, al savez nije prihvatio, tako da su oni veci krivci nego on
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedini koji je uspio dovesti do toga da nemam volje da gledam utakmice reprezentacije
Ova postava igraca najbolja do sada ,ljudi igraju najljepsi fudbal . Svi su treneri krivi od kad je bosne i herzegovine .al u urcu
Nije zuti kriv sto bosna nema top talente
Biće hladno 1:1
Safet je za ovog Guardiola, a ismijavali smo ga, eto nam mi smo krivi sami za sve...
robi pa majka mu stara dje ba zapelo.
Ljudino da dilera promijeniš, šta misliš?
Svaka čast,pravimo novi tim od perspektivnih tridesetogodišnjaka :)
NEKI NOVI KLINCI
..... e , sad nek' proradi onaj INAT silan ...., izgubite i ovu , k'o fol namjerno ! 🇧🇦 .... kad je bal , nek' je maskeNbal ! 🇧🇦⚽
Taman da i protiv Lithenštajna upisemo poraz...
.... nije SELEKTOR kriv za sve !!!! Bosanac u Đepu kad ima više od 100 ojra , haj ti njemu naredi nešto , ko je ko on je !!!! .... ja BiH sve išamarala ! kad već svaku loptu MORAJU dodati Džeki , taj isti "autoritet" Džeko , treba ih naučiti da se za reprezentaciju igra srcem , kAo što on tvrdi da igra !!!!!
Dobar je trener Prosinečki kakvi su naši igrači
A kad ce se igrati ta utakmica ?
Ovi ne bi ni zeljeznicara raspalog dobili.
Bolje napišite Prosinečki pročitao sastav Njemu menadžeri i Begic sastave ekipu i on samo procita