Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos se sjecam utakmice Siroki -Zeljo i neizvjesnosti za prvaka,kad su igraci i strucni stozer zelje nudili ogromne pare Sirokom za pustanje,a ovi sacuvali obraz i karakter.Bajano stariji brat wagnera pogodio za 1:0,i Leotaru naslov donio.Avion iznad Trebinja s porukom "HVALA SIROKI".A urednistvo ovog portala molim da nauce geografski polozaj opcine Citluk pa da onda pisu.Citluk je opcina u Hercegovacko neretvanskoj zupaniji,a ne u ZHK,kako ovdje pise.
Zaboravio si reflektore :)
Nisu oni jedini,na zalost takvih klubova imamo i vise nego mislite.Primjer,bugojanska Iskra,klub koji je u bivsoj jugi osvajao titule,igrao u evropi,sad je treceligas,ili ti kukuruz liga.Zalosno je sta su uradili ne samo od fudbala vec opcenito od sporta u BiH....
Leotar je te godine imao strasnu ekipu, Het pare ulozio. Ali opet se zna kako je titula dobijena, to nije tajna, danas jedan premijerligas ima Zvezdine reflektore :) Prosle godine je Rudar prosao, zahvaljujuci ociglednoj namjesaljci, cak je ukljuceno Spec. Tuzilastvo bilo... Rezultata nigdje nema. Leo je sampion :)