Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.sandzak-x.com/news-readmore-1386.html Francuski novinari provociraju, njihovi igrači treniraju sa Zidanom i Barthezom
Srecno turadijo...mozete se vi plasirati...realno...Pjanic i Dzeko su vam pravo dobri...ostalo je prosjek...i ispod prosjeka Cuvajte se Rumuna, ako vam iko razvali ekipu to mogu oni...
e moj jado jadni nemas ti pojma sta bi trebali ovi talenti zivjeti i igrati u bosni pa propali bi ko zvecke mati mi je otisla neki dan da digne ocev smrtni list (poginuo je 92-ge u diverzantskom odredu) i mozes misliti ljankase koja radi nije joj htjela ati smrtni list pokakim se ja na tu drzavu....
nema od ovih \"reprezentacije\" Dijasporaca BiH nista! Kako cu je smatrat\' svojom kada ih je 80% zivi svoj zivot vani, libo njih za Bosnu i bosance, vide nas jednom godisnje na heftu-dvije i pobjegnu opet KUCI!
@ realista: majku ti kuuurvu i sestru drolllju svi pojjjjebbemo.
nek smo vazda puni Bosne i Bosna puna nas..............
sretno susicu i zmajevima u prestojecim kvalifikacijama ,samo ne poceniti slabije a sa jakim susicevi izabranici ce pokazati da su ekipa za velika takmicenja.SRECNO BiH i najvecem majstoru SAFETU SUSICU.
Dedera ga malo izvuci nonjonja utrnu mi pakas.....ljigo ljigavi !!! Pape,pape,pape Susic-Pape,pape,pape Susic To je on !!!!!!!!! The Legend :)))
SAMO HRABRO TREBA PODRSKA 3 : 1 ZA NAS IBRiCIC TREBA STARTATI. PUNO SRECE U KVALIFIKACIJAMA BIH.
dojave....infa.... posaljite TXT SWAN na 091 810 700. cijena 2KM.
Ma ko nece da igra ne mora... nije podmoranje... ja mislim da se Miske malo precijenio. A Sušić je prava karanana od trenera. Budimo sretni ako ne završimo zadnji u grupi. Volim BiH repku ali mislim da u prehodnim mečevima nisu ništa pokazali.
Koji k. onda živiš u ovoj \"propaloj\" državi? Iako jeste propala, propala je zbog takvih seljaka kao što si ti. Mrš u svoje selo, ČOBANEEEEEEEEEEEEEEEEEE Naprijed Bosno
_EBALA ih LEGEA .. da hoce sebi cestitog sponzora uzeti da kupim dres kako Bog zapovijeda !
Ma Miske je gospodin,nece da igra za neku propalu drzavu i njene sovinisticke navijace.Samo gledaju ko je musliman u timu i za njega navijaju arlaucuci ko Turske haraclije kupeci \'\'danak u krvi\'\'.
Miske je posta supljak zesci,em se ne zalaze na terenu em vazda neki izgovori da ne igra.Miske odjebaus!!!