Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komisija za licenciranje klubova odgodila sjednicu dok se ne vidi hoce li celik izboriti ostanak u ligi, ako izbori grad ce uplatiti preostala sredstva potrebna za dobijanje licence, ako ne izbori onda ionako idu u prvu federalnu..
Sto savez ima privilegije prema celiku,slobodi idr radi ovih dugovanja,jos im prolongiraju,svake godine ista scena,dugovi i sami dugovi,a znali ste Sirokog ekspresno kaznit,necu ni da pomislim sta bi se dogodilo da je Siroki u dugovim,block bi bio za dan vremena,mamicu vam,vas treba kaznit za fasisam
Idemo Čeliiiik.Metalleghe ispada
Tri pobjede gostiju, ko nikad...
Koja je razlika između nogometaša i fubalera? Nogometaši osvojiti Kup i Prvenstvo.