Red Bull Street Style Sarajevo
0
Nedžad Brajić pobjednik, putuje u Južnu Afriku
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest se sergej zdebljao... Sergej zgembo:))!!
Jel onaj mali iz Švicarske sa kačketom? Bio je definitivno najoriginalniji, al fakat Nedžad ima najbolju kontrolu lopte
Slazem se, mali iz Svice (Nedim) je bio bolji u polufinalu...
ako se sazna da je srbin n treba mu dat da ide
Istina, i ja sam takodjer bio sinoc i navijao sam za malog iz Svice. Mali ima bolju kontrolu lopte od Nedzada. Ne kazem da je Nedzad los ali po meni je Svica zasluzio pobjedu. P.S. Al kad dodje Davids ludilo nastade :)
ima nekoliko klipova na youtube, kucaj: Red Bull Street Style Sarajevo
Umjesto šte se presera.v.ate po forumu, bilo bi ok ako je neko bio tamo pa ima neke klipove da ih okači na YouTube pa da vidmo kako ljudi rade a ne da opet malo g.o.v.na jedete čiji je. J.e.be Vas jedno; nit ide k\'o Srbin niti Bošnjak niti Hrvat nego kao Bosanac pa se svi nacio.nalisti napu..š.ite q.u.rca.
Finale prije finala sinoc onaj mali Nedim i Nedžad su oduševili sve nas
Bio sam sinoć u Domu Mladih, Nedžad jeste rasturio u finalu protivnika, ali je u polufinalu na očigled svih bio lošiji od momka po imenu Dino iz Švice i jednoglasnom odlukom žirija otišao u finale. Nisam ništa drugo ni očekivao, od početka se znalo da će Nedžad u Afriku
svaka cast aferim
ODLIČNO!!! BOSNA I HERCEGOVINA IPAK NA SVJETSKOM PRVENSTVU U JUŽNOJ AFRICI 2010. ;-) ČESTITKE POBJEDNIKU NEDŽADU!
Ma,za njega je Nedzad Salkovic Mehmed Bazdarevic.
Mislim da je kul sto nam je davids navratio na kafu...isto tako mislim da je kul sto nas nedzad odleprsa na \"to\" takmicenje,-hajmo reci red bull zayebancija... i jos samo nesto od mene: VELIKI POZDRAV ZA PIPU!!!!
Renchi buraz, čestitke. prag rulzzzzzz
srbi 500 godina pod turcima ,srpkinje JOŠ UVIJEK .Kauri pozdravite majke,i sestre :)