Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otresti ce ih Barsa ko mraz paprike!
Hahahahaahah,aj ne dipr
BBC trpa u dzep taj moci MSN. Juve prolazi glatko bez po muke.
Ne stavljaj Juve u isti kos sa naftasima. Ne ide brate nikako.
Po komentarima Barca ispade favorit. Pa PSG za malo da ih izbaci... a da juve ne moze. Smijesno.
Juventus poderite one sminkere iz Barcelona jebih sudija.
Jedno je izvjesno: sansa za Pjanketa da blista na velikoj sceni. Kad fudbalski svijet gleda...Jedan slobodnjak po ukusu i ode mu cijena 20-ak miliona :)
hahahah pjanke igra za Juve svakako je na velikoj sceni, svaku odigranu utakmicu. Ne igra za Vrbanjušu
@hejtersis...ja, samo imati za protivnika Barcelonu i mocni MSN trio u cetvrtfinalu Lige prvaka, a u ulozi dirigenta orkestra zvanog Juventus - to se jednom Bosancu desava k'o prizor Halley-eve komete.
ko se barce boji jos...jos ako budu sudije gurale ko u italiji,vi ste puni optimizma..al i barca voli sa 14 igraca da igra..bit ce neizvjesno