Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bettega se vratio, vraća se i Moggi dogodine aBd :)))) Strpit se još ovu sezonu i to je to...I bit će onaj stari mafijaški Juve :D koji je sve živo pobjeđivao :D jer svako koje upućen zna da je Calcipoli izmišljena priča koju je režirao Moratti i co...eto toliko :D Fino alla fine forza Juve!!! :))))
moj ferraarra, nemaš ti blagu vezu o poslu koji radiš, isto ko kod nas političari,... sa takvom ekipom ti nisi u stanju napraviti jedan kvalitetan napad na tri utakmice, niđe veze
ma nek ide u pm nisu dva napada sastavili sinoc kako treba
kako je kratak put od legende do retardiranog tipa
Stolice su palili , sjedista su u Auto. A Ciro ce se udaviti ako ostane na Brodu koji tone.
Napusti ziv bio, napusti, zbog tebe i tone.
Cuj to iskusnog trenera....