Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nudite i 300 miliona opet ne bi presao.
Nije valjda da do sada nisi dobio svoj esicajg
nije nece nego nemaju, pa nije ni seik bog ba
\"potencionalni\". Bruka i sramota Sa-x!!!
Ronaldo trenutno igra u životnoj formi, bolje nego u Man. Utd. do sredine sljedeće sezone će izjednačiti golove koje je postigao za man utd. S tim da će imati 3 put manje nastupa neggo za real.
http://bit.ly/liMf46 evo ovdje pročitajte sve o transferu ronalda ;)
Napisi te nekad text o Realu bez da se pominje j.e.beni UNICEF tim
Kao da bi ga se Real odrekao tako lako.Ustvari Real nije nikad rekao cifru od 150 miliona funti, to je izmisljotina novinarska
auuu koji bi to napadacki tandem bio jedan ne zna, a drugi pojma nema :D
BIG ED JE OBAVIO MEĐUNARODNI POZIV NA RELACIJI BRIJESCE-FLORIDA SA POMENUTIM IGRACEM, A OVO JE TRANSKRIPT RAZGOVORA KOJI UISTINU NIJE DUGO TRAJAO DZEKO: BIG ED HERE CR9: YEAH DZEKO: DONT FUCK WITH MY MONEY CR9: PLEASE SORRY BIG ED, I DIDNT KNOW U DONT WANT ME IN CITY, DONT BE MAD DZEKO: OK KID, GO PLAY WITH SOME TOYE, FATIMA IS CALLING ME ON BUREK AND BE AWARE THAT BIG ED IS ALWAYS CLOSE AND BIG ED KNOW ALL ABOUT EVERYTHING ;)