Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odluka VAR-a? VAR tehnologija reagovala nejasno? Znas li ti klix novinaru sta je uopste VAR i kako se koristi? Pa jadan ne bio sudija gleda snimak dobijen pomocu VAR tehnologije i odlucuje je li penal ili nije, ne odlucuje neki robot ili kompjuter. Ako je i greska sudija je pogrijesio.
@Eros23 dobro bola'.....razumijemo da si strucjnak oko VAR-a.
@Eros23 Hajde provjeri od čega je akronim VAR.
"Treba reći da je VAR tehnologija i u ovom meču po ko zna koji put reagovala totalno nejasno, s obzirom na to da je sredinom drugog poluvremena David Silva očigledno udaren i zaustavljen u kaznenom prostoru Bournemoutha, uz to je stigao prije do lopte i imao je kontrolu nad istom, ali sudija je odlučio da to nije kazneni udarac." Preporučio bi piscu članka da uzme bolje naočale. Silva je nagazio na nogu igraču Bornemoutha, a i da je bio faul bio bi izvan šesnaesterca.
@vrhovni miš upravo tako, u ovom slucaju var tehnologija je pomogla da se otkrije ovaj shopak koji pokusava iznuditi penal.
@vrhovni miš Peterac je bio, pročitaj i pogledaj ponovo. Ali svakako nije bio faul. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto i sad kad imate VAR ii dalje ljudi se pitaju jel bio il nije bio penal.. .šajze i dalje sam protiv VAR-a ...al moj glas nije dovoljan..
A ja konjskog naslova
Kako penal ako je faul van 16 metara
Novinaru brukas se, Silva nagazio na nogu igracu... Ne znam u sta ti gledas lafe moj.
Silva je trebo dobit zuti za ovo simuliranje.
Pa i nije penal.. sto je nebulozna odluka?
Sasvim regularno, žuti za simulaciju.
Što golman Sitija ne dobi crveni to ne pišete?More marš, van šesnaest golman ubi napadača i to nije ni išao na loptu već da ga skrha!
nakon sto su pokrali Arsenal, vratili se pokradanju Citya. Svim silama se trude da oni ne osvoje
valjda pokrali domaćine- crveni za golmana sitija u šta ti gledaš sljepče?😜
Što bi se reklo: Ko je pri aparatu za VAR_enje???
Koliko ja vidim čovjek je hladno skočio u šesnaesterac i to je sve
"Po ko zna koji put djelovala nejasno..." kad je to prije ovoga bilo nesto nejasno oko VAR-a ?
@POLAT123ALEMDAR U Engleskoj rade odlican posao, ali pogledaj sinosnje situacije sa meca Fiorentina - Napoli, kakav kriminal. Uz VAR 2 penala koje sudija ne bi svirao ni bez njega, a znamo kakvi su Talijani sto se toga tice, mogli bi u istu korpu s nama sto se kriminala u savezu i sudija tice.
saveznapolje Nisam gledao tu utakmicu, inace ne pratim talijansku ligu, zna se da ce Juventus osvojiti kao i prethodnih 10 godina. A od njih me nista ne cudi, citava liga im je kriminal i namjestanja, njima VAR nista ne znaci, nisu ga ni morali uvoditi.
Dajte citiyu pehar realno daleko bez konkurencije u engleskoj