Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate znam da ti je tesko al sta bi !!! nije do vas nego do nase drzave ! mi nemamo stabilnu drzavu , a tako ne moze bit ni repka ! svaka Vam cast al sto se mene licno tice vise me ne zanima BH fudbal, a tako ni repka ! SRETNO !
GLUPANE TREBO SI OČISTITI KARTONE PROTIV ŠPANIJE...EBO TE ĆIRO A TI NJEGA.
Brate Spaho, Bosna je uz tebe !!
Svaka cast Pandzi za odlicno odigranu utakmicu, uz Nadarevica i Jahica stvarno bio je neprikosnoven. Momci hvala vam na svemu sto ste pruzili, nismo imali srece ali bit ce bolje iduci put. Svaka cast i Ciri naravno.
Hocu! Kome treba?
ZNA LI NEKO NEKI LINK GDJE MOGU GLEDATI TEKMU NA KOMPU?HVALA UNAPRIJED
nestasna, osh dat piicke?
Dusa draga, hoces da te ja utjesim :))) Extra momak, svaka cast!
On je najbolji kapiten, najbolji nogometas, veliki covjek , a i ljep je
nema veze,, tu je Pandza dragulj HAJDUKA !!!! Idemo Bosno... hrabro i ponosno ------
:(