PROMO
28

Ne propustite najbolje utakmice domaćeg nogometa samo na MY TV

Na veliko zadovoljstvo zaljubljenika nogometa, nastavak 2021/2022 sezone najboljeg nogometnog prvenstva u BiH počinje utakmicama koje se igraju u petak i subotu, 25 i 26. februara.

Nakon atraktivnih utakmica odigranih u prethodnoj sezoni, od sada na MY TV servisu BH Telecoma možete pratiti nastavak sezone koja počinje utakmicama 20. kola. Gledaoci će imati priliku da ispred malih ekrana u petak prate susret između FK Velež - FK Željezničar, koji počinje u 18:00 sati, dok će se u subotu u 13:00 sati sastati FK Leotar – FK Sarajevo.

MY TV servis je dostupan svim korisnicima MojaTV i Moja WebTV usluge u Bosni i Hercegovini. Ukoliko niste korisnik BH Telecoma, utakmice možete pratiti putem usluge Pay-Per-View, bilo da ste u BiH ili izvan BiH. Sve prikazane utakmice su vam na raspolaganju za naknadno gledanje i u videoteci na MojaTV.

Pored najboljeg domaćeg nogometa, na MY TV možete pratiti i emitovanje ekskluzivnog, novoproizvedenog domaćeg sadržaja u vidu brojnih dokumentaraca, zanimljivih emisija o lifestyleu, poznatih te edukativnih sadržaja o BiH, a možete se opredijeliti i za serije i filmove koji će nesumnjivo privući vašu pažnju.