Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste divoviiiiii!!!
Ej ti mali ja sam igrao fudbal dok si ti tutu vozao po kuci
Mnogi strucnjaci su rekli i da postoji pticiji i svinjski grip,pa ne postoji.Toliko o tome,gledaj malo svojim ocima,a ne ocima nekih tamo strucnjaka.Pun mi je vise malog firauna,naravno da on nije taraba,ali nije ni blizu kolko ga uzdizu.Muka mi je kad vidim da on uzme loptu,sutne je bezveze kao sto bi 90% igraca,a komentatori u transu,kakav potez,kakav je to majstor,najbolji igrac na svijetu itd.Cristiano je za njega izmislio fudbal,kao sto rekoh,jedan Cristianov potez vrijedi vise nego tri patuljkove utakmice.
@cikakure Bravo, ti sad jedini pametan, a svi drugi svjetski strucnjaci i treneri su glupi i nemaju veze sa fudbalom i sasvim slucajno govore kako je Messi jedan od najboljih igraca na svijetu ikada, i da moze postaiti najbolji ! Ronaldo je također igracina, a to sto umanjujes vrijednost majstora fudbala govori da nemas pojma. Mozes ne voljeti Barcu i Argentinu, ali takvo nesto reci, ne shvatam kako mozes :S Visca Barca !!!
Ni ja ne znam na osnovu cega se onaj patuljak moze svrstati u istu klasu kao C,Ronaldo.Volim vidjeti jedan Cristianov potez,nego gledati onog patuljka 3 citave utakmice.Ako su mediji od nekog napravili zvijezdu,onda su od argentinskog firauna,sta god da uradi s loptom,komentatori se nesto odusevljavaju,a nidje veze.
HAhaahhahahaha koji si ti idiot xD Idi kupaj ribice ocat\' -.-\"
@Pasarella Medioktiret??? Pogledaj sta je covjek osvojio pa onda pricaj. Cifre i nagrade govore same za sebe, a to sto ga takvi kao ti ne podnose, ne umanjuje njegov kvalitet
pasarella, pusti vodu ako si zavrsio i poklopi se usima
Ja fakat ne kontam na osnovu čega se firaun RoLaNdo uopće može stavljati u istu klasu sa Messijem??? Mediji fakat mogu sve, pa i od jednog mediokriteta poput Kristine napraviti \'najboljeg igrača na svijetu\'. Presmiješno...
Naravno da ne postoji.. Kad si klasa za Cristinu :)