Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek mu ponude 100 miliona i odmah će prihvatiti
ja bih volio zivjeti u saudiji. U dzahilskoj bosni ako klanjas redovno ko da si sa marsa pao
Pa idi, tko ti brani
nije ti to otici do granapa
Morate skontat uspjesnim igracima ovi veliki ugovori u 35+ ne znace nista. Ako su bili uspjesni imali su tokom karijere lukrativne uloge, sve posle je vaganje sta je bolje za porodicu.
Pa zamisli tog ponizenja odes tamo i igrac kojeg niko nije htio bude placeniji od tebe...
Sa Xavijem, Iniestom i Messijem u ekipi sam mogao i ja igrati, na isti nacin ko i Buskets( dodaj prvom do sebe, i mojne da je lopta duze od 1 sec kod tebe u posjedu). Najveca prevara od igraca u historiji.
On je tip igrača kao i Henderson u Liverpoolu. Upravo to sto kazes, dodaj prvom do sebe, statistika ce upisati da si igrao pas.
vidi se da u zivotu niste pogledali utakmicu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
20 po sezoni je odlicno da penaldu nisu 200, svako normalan bi odbio 20 miliona jer je ponizenje, njemu sa 34 nude 20 a penaldu sa 37 200 miliona, po meni zna vise s loptom od penalda a i da grijesim nije razlika tolika.da jednom daju 200 a drugom 20.
Mascini da ovaj ne voli nasu bracu muslimane, ali mu zato Bekan valja :)
Ljepoto, ne placa se samo vjestina, placa se i brend, a Ronaldo je nakon Bekama napravio najveci brend od svog imena. I zato je on jedan od 2-3 koji mogu dobiti tolike pare (pored njega danas to mogu Messi, Mbappe i mozda Haaland).
Samo lud covjek moze misliti da je ronaldo tu zbog para. Tu je zato sto mu bukvalno ni jedan drugi klub nije htio ponuditi bilo kakav ugovor zato sto je debil.
Eh upravo tako, prosio je govnar po evropi, niti osrednji klub ga nije htio, cak su zbijali sale na njegov racun kao Spartak Moskva, napravili fotomontazu kako im se penaldo javlja na facebook-u sa HI, a oni odmah znaju da se zeli nuditi pa umjesto pozdrava napisali samo NO 🤣🤣
Ne leti za saudijskim, ali leti za Beckhamovim.
Bolje i za Beckhamovim nego za arapskim.