Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala druže stari:)
gracias
@Dodik: cujete vi ovo .... :D :D :D pa sto nisi gledo tekmu protiv turske makar ?! whahaahah
Bili smo bolji sinoc, nismo imali srece. Ciro nas je sve ujedinio i na tome mu fala.
Navikli smo mi od 1995. da nam daju sadake, tako se i spanci sazalise i poklonise nam dva gola u sudijskom vremenu. BIH4EVER!
upravo nam je stigla prva posiljka Vrba iz turske!! zahvaljujem se Erdoganu u ime svih gradjan republike shumske :DDDDDDDDd to bosno to Hercegovino idemo u SP pa makar bili drugi .. niđe veze
Je.. ti pravi Pipo ono što ti je najdraže.
Ne slusajte mene ja sam IDIOT BiH4EVER!!!
bih valja svima na svijetu, osim ovim su.pci.cima iz pc-a i hb-a. treba organizovati akciju posumljavanja u svim vecim gradovima, s tim sto bi se sadile iskljucivo vrbe. svi znamo nasu staru dobru pjesmu o vrbama i srbama...
Samo demonstracije mogu ovo rijesiti, recimo da se blokira saobrcaj na auto -putu :) :) :) jest pasha bas nije ko Gljiva :) :)
ja sam jos ranije kazao da treba podrzat nasu A repku na celu sa Fatihom Terimom ,a ne ove vlahe koji ce nam samo glavobolje davat BIH4EVER!!!
@zvmtr Radi ovakvih papaka treba ukinuti komentare.
Treba Ciru skinuti, hajmo sutra demostracije. DOLE CIRO, DOLE CIRO po jajima me DIRO, po jajima me DIRO.
@ Komentator vjerovatno si mislio na bracu gumenu glavu, gljiva je u svijetu muzike. malo znas i o ovim sporednim stvarima.
hvala ti :D