Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav nam stručnjak vodi reprezentaciju dobro smo ikako i na listi
@Ja sta mai... Molim? Pa da u pravu si, zato nas je Ciro odveo na SP, i u barazu se sjebao sa Misimovicem, da da za on je sve zasluzan, ma pojma ti nemas ako je to tvoje misljenje.
@Ja sta mai... Brate, kod Cira nisu igrali Kolasinac, Vranjes, Lulic, Medunjanin, Besic, Zukanovic, Mujdza, Hajrovic, Stevanovic, Sunjic, Visca dok se ni Pjanic ni Begovic nisu naigrali bas kod njega, a kod Safeta su svi oni izuzev Visce igrali glavne uloge. A ako cemo realno, Dzeko, Ibisevic, Misimovic, Salihovic, Spahic, svi su oni igrali za repku i prije Cira. Svaka njemu cast, ali raja cesto pretjeruje s njim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos malo pa ce i Dzumhur biti bolje plasiran od nase reprezentacije ☺
ovaj sistem bodovanja je katastrofalan..cuj Peru 12..WTF
Treba nama jedan hard restart pa da sve ispočetka krenemo jer sa ovom ekipom, ovim trenerom i ovakvim savezom idemo u bankrot i 100+ mjesto na FIFA rang listi
Mesha uhljebu pileceg mozga, 15,000 Eura plata mjesecna, klosaru
Trebaju nas baciti iz Kipra, ljudi su jaći of nas
Puno je to kako su igrali treba da su iznad 100-g
Na rangu sa bugarakom i ekvadorom.. Jbt wales daleko ispred nas
Jok eto napredovace nakon poraza od velesile Kipra i pobjede nad jos vecom silim od Gibraltarom. Jos je ovo i mali pad
egipat 30. gasi mješalicu motaj kablove
Ono sto smo imali dobrih fudbalera iskristalisalo se vani gdje postoji rad, red i disciplina jos od malih nogu. Kod nas nema omladinskih selekcija, nema terena, svi imalo skolovaniji treneri su jos pocetkom rata otisli vani. Nacija nema veze sa talentom. Ovi sto smatraju drugacije neka mi navedu nekog vrhunskog fudbalera, kosarkasa, rukometasa, atleticara i sl. da je izbacilo bh trziste u zadnjih 20 godina.
Prema prikazanim igrama, i uspješnosti reprezentacije od samostalnosti i realno je da budu od 30. do 50. mjesta, čak bliže 50. nego 30.
da pokušamo sa baletom?
mi gol mozemo dati samo iz nabacaja... zalosno
vala mozete ih totalno izbaciti, ja sam se ohladio od naseg fudbala, nema igre, nema borbe, srcanosti, akcije.... sve mlako i bezvoljno
Ako, ako, sad i ako udjemo u baraz ne gine nam Italija, Portugal ili slicna ekipa.