Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad si ocajan za paznjom, svasta ti na um padne.
Predobra zajebancija. Glupanima malogradjanskog mentaliteta, koji se najcesce hvale da su prave sarajlije haman sve smeta sto nije po njihovoj konvenciji. Da mi je kako ovo sa rajom svojom, rado bih popio pivo ovako u jacuzziu. Bar nesto zanimljivo da dozvim tako na sarajevskim stadionima.
Somino neobrazovana baš si se upecao. Žbljohe su uletile u vodu uslikale se i nabrale napolje uz ciku i vrisku. Da imaš elementarnog znanja znao bi da voda nije toplija od 3-4 stepena inače bi se viorila para ne bi ni vidio ove čvake od pare. A na 3-4 stepena ove bi za deset minuta završile na reanimaciji a ne kobiva pratile meč. Udri se bekane.
@dzabatiban isto kao sto u finskoj iz saune skacu iz saune od 80 stepeni u snijeg, tako potcjenjujes u danskoj njihovu otpornost na zimu. a da je tako hladna kao sto kazes, usne bi im poplavile u roku od minute. i mojne vrijedjati, nisi u poziciji zaista ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Topla voda isparava i pusi se
SADA CE PITARKE DA URADE ISTO 😁😁😁
Zene uzivaju
mogao bi ovako i cijenjemi gradonacelnik skaka, da jos malo privuce paznje
Skinule se u jacuzzi i iz kostima pratile utakmicu.
Kada bude djetetu pokazivala slike iz mladosti biće "Ne ne, nije sine zbog ovoga mama danas sa ovolikim podočnjacima i na hemodijalizi, već krivi harpovi, chemtrailsi i vakcine."
boli ih qrc
dobre su plahe
I one bi da se malo razumiju u sport
ovo treba dobro isprangijat da se malo smire
željne kite level 999 ,ponekad je tuzno kolko zensko moze nisko pasti
Kao njih zanima
Nekad je se dolazilo na stadion da vidiš ševu.... Kako je krenulo biće ševe bez lopte
Top su