Nogomet
0

Navijači Željezničara se u Fan shopu družili sa prvotimcima

Piše: O. T.
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
U prostorijama Fan shopa FK Željezničar održano je druženje sa prvotimcima Plavih Aleksandrom Kosorićem, Vedranom Kjosevskim, Sinišom Stevanovićem i Kerimom Memijom.

Veliki broj navijača kluba sa Grbavice danas je posjetio Fan shop gdje je bilo organizovano druženje sa prvotimcima. Izuzetno raspoloženi Kosorić, Kjosevski, S. Stevanović i Memija su se fotografisali sa navijačima, razgovarali, te pokazali svoje vještine u stonom fudbalu i pikadu.

U izjavi za medije štoper Željezničara Aleksandar Kosorić je rekao da se oporavio od poverede, te da očekuje nastup od prve minute protiv Olimpica u 23. kolu BHT Premijer lige narednog vikenda. Kosorić je pozdravio potez selektora Bosne i Hercegovine Mehmeda Baždarecića da organizuje kamp za igrače iz naše lige.

"Osjećam se dobro. Trenirao sam dvije nedjelje sa saigračima. I dalje nosim zaštitnu masku, ali ljekari su dali zeleno svjetlo za nastup tako da se nadam da ću započeti utakmicu u subotu. Mislim da je kamp za igrače iz Premijer lige jako lijep gest selektora i ljudi iz Saveza. Nastojat ću da se nametnem selektoru", kazao je Kosorić.

Igrači su se malo i našalili, pa je tako u jednom trenutku Siniša Stevanović uzeo mikrofon i postavio pitanje Kerimu Memiji. Stevanović je pitao Memiju šta misli o svom konkurentu na desnom beku što je ustvari Stevanović, na što je Memija odgovorio da se radi o njegovom prijatelju i jako dobroj osobi.

Navijači su pored druženja imali mogućnost učlanjenja u klub, te uplaćivanja sredstava za projekat evropske Grbavice, javili su iz FK Željezničar. Druženje je održano i prošle sedmice kada su prisustvovali Samir Bekrić, Miroslav Stevanović, Ivan Lendrić i Adnan Zahirović.