Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudim se kako je neko ima toliko slobodnog vremena u životu
@NigdjeNaSvijetu a ti zauzet klixom pa nemaš? nadje se vrijeme za sve kad hoćeš :)
Zale za Titom i Jugoslavijom a oni im oduzeli Zeljeznicaru titulu 1946 jer je ucestvovao u NDH ligi u Drugom svjetskom ratu. Sto to niste za vrijeme komunizma trazili? Ne moze. Podrzavali ste Pavelicevu ligu, sad trpite to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I onda sutra pricaju kako imaju najviše titula hahahaha
Mislim ovo je meni smijesno u najmanju ruku, traze titulu za prvaka drzave koja tad nije postojala od saveza koji isto tako nije postojao hahaha
Pa godinama nije nijedan trofej uletio u vitrinu, bar nesto nek im legne. Ima u jysku stalaza vrhunskih
sad je daj sta das pa i tu iz 46 jer sljedecu nece osvojiti za jos 10 godina.
I da li su je pronašli? Ima ona stranica na Facebook. Izgubljeno nađeno. Vjerovatno je neki navijač Sarajeva pronašao...
Ukoliko NSBiH donese odluku u korist Željezničara, to će Plavima s Grbavice biti osma titula prvaka. Željezničar je 1972. godine bio prvak Jugoslavije, a titulu prvaka Bosne i Hercegovine osvajao je 1998., 2001., 2002., 2010., 2012. i 2013. godine. GOLEM SI ŽELJO!!!!! Uzimas titule dok nekw udba tek pravi.
Udba vas hadalje gura i dan danas,a fol protiv rezima i partija 😂😂😂 Strah od mladjeg komsije pa se traze titule iz 46 aaa ???
7 godina bez titule a traze nesto jos iz doba ni kad nisu bili rodjeni njihovi danasnji navijaci?
Tih se datuma sjecate a, a da vas sad upitam kad je pocela osma ofanziva niko od vas pojma ne bi imao....kao ni ja..
cigana dragi bože
Sve treba istražiti i dokumentovati, kao i Manchester City. Oduzeti sve titule za koje se pokaže da su kupljene! Da je pošteno, Željo bi dobio još dvije titule prije rata i dvije poslije rata!
Da bi tražio nešto iz 1946. god. morao si postojati tada. Ovih jadnika kojima je to traženje smiješno nije ni bilo...
Bice Zeljo k.... sampion!!!!
https://saff.ba/srebrenica-srpski-ucenici-napali-pokrivenu-djevojcicu-f-s/?fbclid=IwAR0kJn0_8PanRr9W5eTgYmPG0sb3SZ_SKby-AMx0BkLqhe5671LrARjLiEU
Ahahahahaha.... Ovakvi umovi su samo u protektoratu.....
hahahahahahahahahahahhahaha
Ma to ko da je juce bilo. 🤣🤣🤣🤣