Komentari (355)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno je sarajevski derbi, nešto na šta smo svi bili ponosni, nešto o čemu je regija i cijeli nogometni svijet pričao nestao. Na žalost ove sezone nestaje na tribinama, a na terenu je nestao godinama unazad zahvaljujući bezmudim trenerima i poluamaterskim igračima. Ljudi moji ove tekme je nekada gledalo preko 55.000 ljudi!!!! Bez i najmanjeg incidenta!!! Stvarno nas ova demokratija i višepartijski sistem kolektivno sahrani..
Najjači komentar, svaka ti je na mjestu.
@NIVEAAA Tačno je tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo za upravu FK Sarajeva !
Nemojte sljedeci put bojkot kad dobijete 500 ulaznica
@Punac Pukne ti ga materi. :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bake je obecao manijacima 100 000 ulaznica
Neko mora biti veći čovjek a ne zlopamtilo da se ova glupost prekine!
Neko mora biti veći čovjek a ne zlopamtilo da se ova glupost prekine!
Kada platis najam odredenog resursa, raspolazes sa njim ravnopravno kao da je tvoje, po ugovorom odredenim stavkama. Sarajevo ima svako pravo da raspolaze stadionom kako mu je cejf, bas kao i Bosna Sema koja na istom igra 1. ligu FBiH. Sto se tice ovih seljaka sto misle da je neka uvreda Sarajevu jer nema svoj stadion i sto se tjese sa "bolje imati svoje nego iznajmljivati", budite uvjereni da je bolji iznajmljen AFH nego grbavica u licnom posjedu. POYY
hahahahahahahahah da vama predsjednik kluba slucajno nije monty python??? pa sta hocete sad? vi mislite objavite da nesto radite i onda ce vam navijaci po plocicu za wc donirat :) hahahahahahahaa ja neznam majke mi vise sta da radim s vama eto.
@2+3 hahhaahahhaahhahaha vi ste toliko zabavni da sam kontao da bi vam bolje bilo da napravite od kluba, klub stand-up komicara, barem bi nekih para zaradili i smijali bi se i vi onda ne samo mi hahahahhahahahah a znas sta ti je jos mana? sto mene svojim psovanjem nemozes iznervirati to samo govori o tvojoj inteligenciji i vokabularu ;)
Po naslovu, ispade da su planirali manijake u wc da smjeste....
naprijed CAPAJEBO
Citam ove Komentare i Imam utisak da su jedni iz Barcelone,a drugi iz Madrida...(da ne trazim drasticniji primjer)..A ne iz iste carsije???Mozda i u skolu skupa isli?
Bakir na aparatima🌽⚠
Nek ovo zavrsi ovako mi vama niamo dali vi nama sad nedate 1-1 al hajde poslije da se zapitamo gdje nas ovo vodi u svakom slucaju mi navijaci smo na gubitku...hajmo se vratiti u stare dane u vrijeme kad smo skupa isli na derbi bez incidenata poslije derbija popijemo kafu
bolje da zrinjski uzme nego Sarajevo
zar ima wc na kosevu...
Cinjenica je da je ova situacija nastala zbog toga sto uprava plavih nije odobrila jos nekih 400 ulaznica za Horde. Gospodo sto se tada niste pozivali na te neke clanove. Trazli ste evo vam ga.
dobili bi 2000 mjesta da je toalet u funkciji 😅
dobrinjci Zeljini idu na istok..gdje ces na Bombu i Ticu udariti njih ima trideset povaljati ce cijeli istok..nece ih niko smjeti pogledati
dodji i ti sa njima.