Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako pogan naslov
Prepogan. A glupi bosnjo cita samo naslov i onda misli da je neko protiv njega.
Pa realno da li bi navijaci veleza voljeli biti nagurani ko stoka u kavez? Ovo je dno dna. Govorim iz perspektive normalnog covjeka, a ne nekoga ko je dosao da srusi grad. Volim Mostar dole sam skolu zavrsio, ali ovo je diskriminirajuce i nehumano!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakav naslov za dodatno huškanje, tribinu je odobrio NS BiH i ja kao Veležovac naravno sam protiv kaveza, svi normalni Željovci mogu na zapadnu tribinu.
Ova mala tribina je bukvalno prelazni riješenje za kraj ove sezone. Ona se treba rušiti već za 2-3 mjeseca i nova velika tribina koja bi riješila sav ovaj problem bi se trebala pravit ovo ljeto. Problem se pravi niodakle.
Navijači i simpatizeri klubova koji imaju stadione nikako da shvate da kad ti je stadion otet moraš sve to praviti s nule i usput zadovoljavati kriterije takmičenja. Ovo je peta ili šesta montirana tribina koja se pravi samo za gostujuće navijače koji u 90% slučajeva samo dođu, naprave problem, izvrijeđaju sve oko sebe i odu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
20tak funjarica skakucu i misle da su kao bitni... vi ste samo posmatraci i apsolutno nebitni likovi...
u svakom trenutku momčad mora imati 4 igrača ispod 21 godine na terenu jedini spas za ovakve lige a ne navijači
Već odavno ne idem na utakmice, ova naša liga nema nikakvog smisla...
Kako vas vise nije stid vaditi se da je to "privremeno rješenje"? Što onda to "PRIVREMENO RJEŠENJE" nije dio neke vaše tribine, a ne kavez za divlje životinje? Onda još provocirate da je savez odobrio.
Pamti pa vrati.Za razliku od njih Manijaci su ekipa iz Metropole.A nisu spremni da sahijaju kicmu ne pred kim.BRAVO MANIJACI.
Pijačari ha ha ha ha ha
Šta je sa rom upravom Veleža?
Neka dovedu mame i sestre u kavez,tu ni psa ne bih drzao,treba NS BIH da kazni Velez zbog ovoga a ne da daje zeleno svjetlo za kavez a ne "takozvanu" tribinu,j..o I'm pas mater hercegovacku,napraviti isto kavez na Grbavici i tu dovesti navijace provincijskog kluba iz Mostara
Ako si ti bio na 5 tekma Zelje u zivotu evo glava al bitno je suplju valjat
Iz Vrapcica.
Ovi sa kliksa nisu u stanju procitat obavjestenje FK Velez na njihovoj odicijelnoj fb stranici?
Naravno da nisu kad forsiraju samo jednu stranu price kao i uvijek
Pa sta pise u obavjestenju??? Da je neki debil iz Saveza dao zeleno svijetlo za kavez???
Manijaci koji sklop inteligencije pa se tako nazvati,ma ovo je divno za smještaj prema nazivu grupacije
Sa parkinga gledat tekmu na otoci, sa brdaca u Doboj-jugu, sa brda u Konjicu, iz kafeza na BB 100 m od terena, kafez u Banja luci gdje samo prvi i zadnji red moze bacit pogled na tribinu, nikad vam nista od ovoga nije metalo manijaci, al sad kad je kriza rezultata niste se sastavili u trebinju s loptom, sad je kao problem kafez ovaj, meni ovo vise izgleda pomireni s porazom pa ono daj baci suplju
Tacno
sta ce croatske kuckice i gradjani drugog u svom gradu
Dosadni ste vise sa kafezom, ko hoce bujrum na dedaru i nek gleda kao covjek.
"gospodi" iz mostara na uzvratnoj utakmici na grbavici kao znak solidarisanja omoguciti kavez izmedju sjevera i istoka i kartu 50km,bujrum dobrodosli ste
Koja budala je osmislila ovu pod navodnicima tribinu treba ga objesiti. Pa do zla da dolaze vampiri zeljni krvi, totalno bezobrazno!!! Velezu je zeljo ustupio Grbavicu kad su igrali u Evropi imali su komplet stadion da uzivaju i plus svako gostovanje dobiju regularno mjesto odakle mogu bodriti svoj tim. Ovo je odvratno!
Ne kazem da je ovo osmisljeno za manijake, ocito je za sve gostujuce navijace sto je jos brutalnije, jesu li se upitala ova gospoda iz veleza Jel normalno da realizujes ovakav projekat tribine, do zla da dolaze najhladnokrvnije ubice i krimosi s pistoljima🤮🤮🤮
Ne radi se uopšte o tome. Gostujuća tribina se gradi na ljeto. Ova mala tribina je privremeno rješenje za 2-3 mjeseca i opet će se rušiti da se pravi velika tribina.