Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na članak , samo da nabijem Bulevara na onu stvar. Hvala Lijepo.
ZDRAVO MA GDJE BILI HEROJI MOSTARA POZDRAV I ZENICICACIMA ❤❤ DOK JE ZENICAKA ,VISOKO NIKAD NECE PASTI ,RATNE ZAFRKANCIJE 😅
VISOCAK KAZE U JEDNOM INTERVIJU 92-E : BORIT CEMO SE DO ZADNJEG ZENICAKA ZA VISOKO 😅😅
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stop Vandalizmu, budimo jednom iznad svega th kulturni i dokazimo da znamo gledati i postovati fudbal
Bulevar na temi sport..
Aha, znate vi to malo sutra. GRMALJI !
Navijam za Želju al ovo me stvarno raduje. Neko zdravo rivalstvo, druženja, dolazak dvije navijačke skupine u grad kod traće. Svaka čast.
Gledat cu tekmu ali necu navijati za određeni klub. Ono draga su mi oba, da igra npr Zrinjski-Velez ili Borac-Sarajevo jasno je za koga bih bio. Ovako neutralan, sve je manje tekmi na TV pa pratim. Moj klub je jednom davno osvojio Kup, sad treceligaš. Šta se može :-).
LIMVO LIKCE, budi mi se neka nostalgija. Nek pobjedi bolji, nek pobjedi velez ;)
Ko docekas tekmu sa malo vise navijaca i umjesto da je postavis vikend da se igra ono cetvrtak al hajd ima nas na birovuu meeee
Me serite, kakvi incidenti, evo pijemo svi zajedno!
Robijaši uz Velež 💪👏🏆
Pozdrav za igrače Veleža koji su sinoc bili na nargili u Deluxu, nadam se da cete moci istrcati svih 90 minuta. Odlican ste primjer mladima.
moj velezu ne zivi se od stare slave ,prohujalo je vase vremenom