Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manijaci napali Red Army, pa onda bjezali kilometar, bio tu i gledao.
manijaci i ultrasi piske teske...djecurilja koja redovno dobiju batine...da imaju mozga ne bi isli na miroljubive navijace Veleza !!
za ovu stoku je samo kavez!
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
i onda im krivo kad im kavez stavis..pa nije stoka za ništa drugo..
Majmune u kavez
Nisu jos ni krenuli iz Sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema tu navijaca pravi ni sa jedne ni sa druge strane.Devedeset devet posto ti navijaca su alkoholicari drogerasi klosari neradnici. Neznaju ni oni sta su samo nisu normalni ljudi.Da im je samo pokazati prijeratne navijace na bilo kojem stadionu.Zivilo se za utakmice ali bili normalni navijaci.
Prema riječima očevidaca Sarajlije su došle nenaoružane te se od pristalica Veleža tražili “fer” tuču. Ipak, domaći navijači nisu to ispoštovali te se u tuči koristilii drvene palice, željezne šipke, kamenje i baklje. Na kraju su ipak povrijeđena četri lica iz Mostara
Bravo majmuni... Vi se mlatite, a država se raspada. I opet, bravo majmuni !!!
Neuspjela akcija ,par ljudi im drzalo crtu.vidim da manijaci na silu pokusavaju da se za njih cuje a to moze jedino ako natamburaju nekog od velike 4orke za pocetak a mogli bi i napraviti sacekusu Frankfurtovima ili Grcima negdje i tako izaci na scenu a ne se sramotit po istocnom Mostaru.moj prijedlog je da njih 100 ode npr u Mokosicu i izakcijaju lokalnu Torcidu ili da sacekate Delije il Grobare Rs kad budu isli iz Bg i uzmete im krpe.
nema vecih papaka od ovih strumfova...sve go narkoman
Nadrogirani...užas
Dvojica pijačara polunrtva. Manijaci obrisali pod njima i to još u sred Mostara. Iako je velež uz Vrpačoča al hajde nejse!!!!!
Samo se podsjetim koliko zapravo volim zivotinje kad vidim ove stvari
Sramota šta se dešava bez potrebe. Neznam ko je izazvao incident ali mislim da su i jedni i drugi krivi.Samo da znate navijači Veleža da vam Manijaci nisu neprijatelji već su vam ultrasi krvni neprijatelji i njih trebate rokati a ne se tuči protiv Željinih navijača koji su možda krenuli u obilazak mosta i ljepota Mostara i siguran sam da Manijaci ne mrze Red Army i obratno već par kretena naruši odnose.Pamet u glavu u buduće
Manijaci su male cave....Sve Sandzaklije i IB....Djeca, nsrkomani i mali kretencici.
Vi pijacari i hrvatske kujice nasle nekog prozivati ccc 10 manijaka vas zamalo natjeralo da predjete na onu stranu mostara gdje ne smijete proviriti
bjezi red army, povlaci se jer ih napadaju ukupno tri manijaka sa bakljama
Margaret Tacher - sredite tu stoku huligane ili cu da im poderem stadione sa bagerima Sada su najbolji navijaci u Engleskoj Dok istocna Evropa sve neki ultrasi manijaci To treba degeneciti svaki dan
U rudnik sve mjesec dana bez plate
Zivotinje su pametnije
Poslije završetka utakmice , fudbaleri obje ekipe idu na tribine. Ratoborni maloumni bez kičmenjaci idu na travu. Zatvaraju se svi izlazi iz stadiona i prva pomoć ne smije ulaziti i pale se reflektori. Gladijatura moze početi. Posljedni bez kičmenjak koji ostaje na nogama dobija prvu nagradu bez platni boravak u Zenici. Svi ostali bagerom se zgrću i zakopavaju.