Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fina gradska rajaj iz londona!
Da je ovo pravi portal i da je ovo prava vijest, pronašli bi informaciju da su navijači Tottenham-a izmislili ovaj tekst i prvi ga pjevali dok Adebayor nije postao njihov igrač.
niije on kriv sto mu je čale crnac. :)
Crni rob i ništa više od toga.
Ovi Englezi što su zgoženi trebaju malo zaviriti u naše lige i čuti šta skandiraju navijači Borca. Doduše ne krivim navijače Borca toliko. U njih je to rezultat incesta, pranja mozga, prirodnog zla u krvi i kompleksa manje vrijednosti što su Bosanci pravoslavne vjeroispovijesti a ne Srbijanci. Nisu oni krivi što su retardirani
TVOJA SE MENI PRODALA!!
Sta se palite na klosarski tim za kojega samo navijaju Grci i Turci sa Kipra iz Haringeya i Palmers Greena.Obuku Arsenalove dresove ,osisaju se nacelavo i oni k\'o fol Englezi..Sepure se!Pravi papci! .Arsenal je 0(nula) tim od kada je otisao Henrry. Volio bih da ispadnu iz Prve lige vise nego ista!
mama ti se prodala kamiondzijama
Da nije bilo Arsena Wengera da ga dovede u klub kao sto je arsenal jos bi igrao u monacu (sad u drugoj ligi),zahvaljujuci ARSENALU se obogatio,sve mu je klub dao,i on kao zahvalu daje gol arsenalu i trci prema navijacima i prkosi...I onda vas cudi ova reakcija navijaca???
sa x stoko pisete o raznim glupostima a gdje vam je post o jednom od najvecih derbija na svijetu....tugo od portala
@EmiRem @rooney Stidite se selja.ci i jedan i drugi
ovo je bio touch down xD
slijedeći put kad izadješ sa dečkom, nemojte se držati za ruke, nikad ne znaš da li neko snima ;-)
Pričala mi je to tvoja mama,kaže da je i ona rodom iz Banja Luke.Nema ko je nije taslačio;cijela Republika Srpska prešl apreko nje! BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM! ISLAMONACISTI!
eto, u banja luci se počeli vodati za ručice. oduvijek sam znao da su praaaavi derpaši, zato im se trebe žegaju ko lude sa svakim ko dodje sa strane
O RAinci CArsijo Na Brijegu Carsijo Na Brijegu U Tebi Se Sampioni Legu
enlgezi su uvijek bili i ostace go*na