Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni katilici su odavno u irskoj, engleskoj. Ovo su divljaci sa 300 eura primanja
@Bombonica2305 nisu, te poslove za 300 eura obavljaju muje koje dolaze raditi dole i udaraju se nogom u gu**cu ako i toliko dobiju.
Hahahaa. Gledaj ih po ogradi!!! Ne morate ići do širokog da vidite ove uživo. Možete otići do pionirske doline, imate ih iste ovakve u kafezima, zavu ih majmuni!!!! Ahahahaha. Ustaška nazadna goFna! ;)
Kako je zalosno gledati ove mlade ljude koji su zalutali na fudbalsku utakmicu...
Ovakvi divljaci ne postoje ni u Africi.
Kamenjarski srbi. Katolici nisu sigurno.
Majmunarnik 😂
To vam je jedna selendra gdje je svak svakom rod i gdje se rodjaci i rodice vjencavaju. Gdje fratar napravio pola komsilika pa nije ni cudo da redari ne reaguju, rod su jbga.
mamu li vam skutorsku hebem!!! ckapi iz saveza gledate li ovo?? navijam za Celik i nikada necu simpatisati njanjevo ali ovo da se desi na kosevu, bilinom ili slicno bilo bi odmah suspenzija!!! na se rem vam se na sahovnicu
Ovo se samo vidja u zoo vrtu ali ima razlike majmuni su kulturniji
Imaju evo snimak, treba sve pohapsit i zaštitare zajedno s ovim hulaganima
..moderni civilizacijski tokovi
dokle vise ova sranja sa navijacima... pa doslo je vrjeme da nemozes otici sa djetetom na utakmicu i da normalno navijas za klub. vrjeme je stvarno da se ovo rigorozno kazni. nije ovo prvi put da se vake stvari desavaju u sirokom, po tome rigorozna kazna i izbacivanje iz premijer lige i pravac u prvu ili cak drugu ligu. A "navijace" kao sto se vide na ovim snimcima u zatvor i po dzepu, pa ce se vidit kako se uce navijaci reda i discipline.
kamenjarski čobani ...
A mi kažemo Kup, Kup, Kup je Naš :)
fašističke škutorske vrijednosti
Tako ti je kad u kamenu odrastes....Okameni ti i mozak..Odnosno onome ko ga ima..
SKUTORSKA KULTURA I CIVILIZACIJA DOSTIGLA TOCKU VRENJA.KAMENJARSKA TRAVA I MRZNJA DRUGOG I DRUGACIJEG UZIMAJU POLAKO AL SIGURNO SVOJ DANAK.