Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
buduscnost repke, moramo podrzat nase mlade momke
Hitno mu bazen napravit
pukoh
Anel Mašinahodžić
od jednom u repki se pojavili igraci sa duplim prezimenima.. Ahmedhodžić, Hadžiahmetović, Hadžikadunić pa i Gazibegović, tesko na jezik.. Dobro igra Ahmedhodzic, pratim malo ove prve 3 utakmice, samo me plasi da ne ide previse napred, za njegovu poziciju je opasno, kad ide, ide super ali kad pocnu gubiti moze on lahko biti krivac ako se ne vrati na vreme..
Momak je zlatan
Bravo, ocito da momak boli da je blize protivnickom golu. Asistencija takodje za 10. Ima nade za BiH nogomet
Pogledaš timove koji igraju tu drugu ligu i vidiš da su tu nekadašnji velikani engleskog nogometa. Ta liga je sigurno jača od 80 posto premijer liga u Evropi.
Engleska 2.liga je jaka, ali kad jedan standardni prvotimac a selekcije tu igra onda ne znam kakva nam je repka.
Eno u srbiji mitrovica, igrao proslu sezonu u 2. ligi
Pola Poljske igra u Championshipu
Da niste objavili ovu vijest, ne bih znao ni gdje momak igra. Toliko o našoj repki.
Ne ne prijatelju,toliko o tebi koji tako dobro pratis repku i nase momke dje igraju,razumijem ako je insan puno zaposlen pa nemoze sve pohvatati ali u tom slucaju sutis i ne komentarises ovakve stvari
Ti dobro znas s cime se rimuje tvoj nick Komite
Preston najjaci 4 utakmice, 1 gol, 6 bodova 😂
života mi baš sinoc to gledam ljudi u 4 utakmice jedan gol hahahah