Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ćemo pošteno, Kolašinac bi mogao igrati u svakom klubu. Za svakog drugog našeg igrača ili već imaju takvog ili na listi želja ima i drugih. A Seju bi poželio svaki klub. Lik jednostavno "preore" svoju lijevu stranu. Presjeca napade, od njega se odbijaju protivnički igrači. Sretno u Arsenalu!
i da se ne zaboravi lik je prošao kroz mlađe ekipe Njemačke repke. A znamo kakva je tamo konkurencija.
Covjek koji je igrao u defanzivnoj liniji 123 utakmice za svoj klub i izgleda kao tenk a nikad nije zaradio crveni karton , moze da igra gdje pozeli . Bravo !
Ovo kod svaba nema dzaba.......To se mora zaradit!Sretno gdje god da ide.
Kao neko ko navija i prati Schalke, znam da je Kolašincu glavna mana to što je kao bočni igrač nepouzdan kod presjecanja ubačaja, jer zbog svoje korpulentnosti kasni na svaki...
Ne moramo igrati ligu sampiona sledece sezone al ce mi biti zadovoljstvo gledati bosnju u Arsenalu kako hara kroz ligu. Jebat cemo im majku svima sledece sezone. COYG.
Nekako mi Kolasinac i Arsenal ne idu zajednp. On mi je vise tip igraca za Chelsea, United ili Atletico.
Sejo puno srece u buducnosti..
Bravo Seade 👍,Svaka cast , zelim ti uspjeh , srecu i napredak , sretno ZMAJU!!!👋
kume samo hrabro !!!
Kolašinac = Tenk!
Kad bi igrao u nasoj ligi u boljoj je situaciji od tebe, a i bolji je covjek od tebe. Mozes samo da mu popusis. poy