Sablasan prizor na tribini
0
Navijači Schalkea linčovali Neuerovu lutku
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidiš upravo je u tom problem, što se igra za pare, a ne za dres... I pošto ti nemaš veze s fudbalom i navijanjem, bolje nemoj komentarisat, ne valja pričat o onome o čemu nemaš pojma...
to su bolesnici.čovjek je profesionalac i igra za onoga ko ga više plati.
http://www.source.ba/clanak/901659364079/sport/Navija%C4%8Di%20Schalkea%20lin%C4%8Dovali%20Neuerovu%20lutku/?ref=tiker evo pošto ovi kvazi novinari nemogu ni sliku tu nači!
Pa ja, Magath ih prvu sezonu na iznenadjenje sviju dovede do 2 mjesta u Bundesligi a iducu do polufinala lige prvaka te kup. Donio im bruku novca i ponekog igraca kao sto je Raul koji inace ne bi ni preslli, pa ga sad tuzakaju kako je klub koji je prije njega bio pred bankrotom doveo u tesku financijsku situaciju. Tako je i sa Neurom bez kojeg bi ispali ako ne i u drugu ligu. Sta ces nezahvalni kao prosjecan bosanac. Usput znate li da su i Rangnicka tako slicno prosli put otpustili. Dno, dna.
u hercegovackom podzemlju krije se 500 miliona tona zlata, rekose ovi sa tv1
meni je bezveze momak otisao u najbolji shvabski i jedan od najboljih klubova u evropi a ostavio shalketu kup