Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj najveći BH klub???hahahahaha...po čemu?Po kapacitetu stadiona koji nije njihov???Nema po čemu drugom
caTi siptaru, vrati se u Pristinu!!!
neam komentara
HAJ BA NE PRESERAVAJTE SE VISE...NE UMISLJAJ TE SE PITERI DA CETE BIT SAMPION...KOD VAS UVIJEK VAKO IDE DOBRO I ONDA U DRUGOJ POLUSEZONO....KVRCCCCCCCCC.....TM 4EVER...PITARI,PITARI VI STE CUDNA RAJA NEKLADA STE BILI K.... A SADA STE JAJA
standardno uvlacenje u dupe! ovako bi ga fascinirali navijaci bilo kojeg kluba u koji bi eventualno otisao! :)
Brane igra za deset i trudi se, o centarsutu da negovorim. Ovi sovinsti misle ako su oni takvi da svi isti. Sta ces zalim vas. Sta bi rekli za Miloševica ima bas prezime onako zvucno a momak je sampion i uvjek ce mjesta biti u nasim srcima za njega ali vi to nemozete shvatiti.
Ti si care ogranicen sipcima
Šta priča ovaj kakvi navijači pa na trening Barse dođe navijača koliko na zvaničnu utakmicu Sarajeva, Želje itd.
u novi boj...
Nemoj da ideš mojom ulicom
hihi
JEDINO F.K.SARAJEVO MOŽE BITI ODSKOČNA DASKA ZA INOSTRANE ANGAŽMANE FUDBALERA NA EVROPSKO TRŽIŠTE.TAČKA.A SAD S.E.R.I.T.E KOLIKO HOĆETE JER JE TO ISTINA.BRANISLAVE SAMO NAPRIJED.
kakva je ovo p*cka
to je skupina huligana, kriminalaca i narkomana...nisu to navijači...bojiš ih se kretenu...pa im se uvlačiš
Sto prije prihvatite da smo najbolji, najpametniji, najljepsi i da smo Nr 1. u svemu bice vam lakse a do tada patite. HZ insomnia - Zlo nikad ne spava!