Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli koliko moras biti besposlen da ides po ovoj zimi protiv uprave kluba se okupljat. Nemojte mi samo.spominjati ljubav ono ovo. Ovo je za besposlen svijet.
@ejex makar smo u toplom i ne borimo se za lažne ideale :P
Citiram parolu navijaca Sarajeva: "Bolje Vijetnamac, nego Amar punoglavac". Sta je problem?
Hahah cuj mirni protes,direktoricu nazivaju kurvom,a bila je dama prije nekoliko tjedana,pale se baklje,jebaju majke bas mirni protest nema sta.hahahaha kakvi seljaci furaju da su grad ovo nema ni u ruandi.
Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio pomoć u iznosu od 60000 eura, dobio sam kredit uz kamatnu stopu od 2%. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)
Bas tako kad ja pisem neke rijeci klix me banuje ali klix pogledajte sami sebe sta ste objavili i sta pise na sliku.
Sudeci po komentarima, veliki brij navijaca Sarajeva uopste ne razumije kakvu ulogu i kakvu odgovornost imaju pojedini clanovi uprave i trener. Najsmjesniji su ovi koji misle da je Sabrina Buljubasic sportski direktor. Kao i u svemu u BiH, ubi nas neznanje. - PS A sve im je dostupno na internetu. Treba samo malo razmisliti.
Husref je legenda Ali od 15 primljena golova Zeljo ti da 8. Mislim da je iz moralnih obaveza trebao da podnese ostavku. Loše vođenje ekipe. Neke je utakmice morao da dobije. A vidjeli smo neke kako su dobijene.
Cigani.
Uprava mafia!
Olosu UDBA-ski,sirotinjo pitarska,ugasili se da Bog da Amin,mrzim vas
Tužno je kada velili broj ljudi pjeva "Uprava napolje", a u zgradi se nalazi samo čuvar (vjerovatno imaju čuvara)...
Pa ovi demonstracije napravili.Ahahahahaha
Pa u ovoj zemlji ima 985 razloga za ozbiljne proteste.Fudbal u krompir-patlidžan-paradajz ligi je tek na 986-tom mjestu :)
svetinje nisu na prodaju, tu je sve rečeno!
Bas se uprava nasikirala, sjede kuci uvtoplom i dmiju vam se a vi se smrzavajte tu. Bojkot i stalni pritisak na upravu je rijesenje
Kako smo mi nenormalan narod!!! Ok dobio otkaz. Dobice covjek 60 hiljada KM neto otpremnine. Dvije godine da lagano zivi ko beg. I ja sad treba da ga zalim?!? Haloooo
Prisjeo mi Big Mc
KLUB ISPRED POJEDINCA !!! OVIM LJUDIMA TO NIJE TAKO, NJIMA JE HUS ISPRED KLUBA.