Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majku vam .ebem klosarsku, cigani, olosi, sramoto grada, drzave... pu! Sestre vam nabijem na k.
tako vam je i stanovima sve polupano, i polomljeno a pisate u krevet... fuj koji cigani, koja ljubomora i zavist
te huligane pendrekom sve
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije zvaka za seljaka
stoka
Gdje je čuveni video nadzor koji je instaliran ? Radi li uopšte ?
Seljakluk iz krajnosti u krajnost. Nama je EU daleko kao da je u drugoj galaksiji.
Stoka najgora, i onda kaze fini navijaci, cuvaj ih, obustavi promet na ulici itd. To treba kandzijom sprovesti i samo uz identifikaciju
nema ih puno, al znaju biti gobna
Djubrad zla
kako vas nije stid,da pisete ovo i lazete? zasto se ne pise da crni miskin nije platio istocnu tribinu da je duzan,da je duzan vodu da plati? Priznajem stolice se jesu razbijale,ali wc kao na slikama je bio i prije utakmice i sve vrijeme je mup cuvao wc(bio ispred ulaza u wc koji nema vrata),tako da je ovo velika laz.Svaka prica ima dvije strane.glupi bosnjo
Od 1500 mjesta koliko je bilo za navijače Sarajeva polomljeno je 26 stolica. Možda uslijed frustracije, slavlja, nekog promašaja, a možda i namjerno. Neću nikog da branim. Samo jedna stvar mi je nevjerovatna. Na poluvremenu vode nema u wcu i ispred wca stoji vaš čovjek sa kanisterom vode i naplaćuje jednu čašu marku. Kakav je to ciganluk? Gdje to ima?
Stoka bili, stoka ostali!!!
ya divljaka .. znala sam da su kretenii ali toliki nisam
hahaha koji debili sad ce Sarajevo da plati nove stolice za Grbavicu haha. Treba dodat jos koju stolicu na ovo kad vec placaju treba ih uzet haha.
Vrijeme je da se legla kriminalaca i narkomana, zaogrnutih u navijačka obilježja brojnih klubova protjeraju sa stadiona. Zbog takvih sileđija i kavgadžija, ne može se porodično, sa djecom, doći na stadion. Navijačke grupe, umjesto da su poznate po humanitarnom radu i volonterizmu, one su legla uhljupa i neradnika. Natjerati ih da plaćaju za svoje postupke. U međuvremenu promjeniti idiotske nazive navijačkih grupa.
Jedino rješenje je da gostujući navijači ne dolaze kad se igra derbi... fer i pošteno prema jednima i drugima.
Nije za konja nista.