Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće ovo na dobro izaći kad tad. Ubiše nas kompleksi i svi smo pametni, jednostavno previše je negativne energije oko kluba. Nema tu one istinske ljubavi i žara, jdnostavno “fali ono nešto”. Musemić nam je toliko uspjeha i sreće priredio, a i njemu se majka i mrtvi psovali. Ne ide tako, ne može to na hajr i na dobro. Teško mi je. Laku noć svima.
NI Husref vam ne bi valjao, dokazano vec sto puta. Popljujete ga na kraju. jer ste seljacine, rumene.
Samo trebaju da se ugledaju na Želju, prekinu te bojkote i posvete se klubu. Od bojkota nema ništa stvara se još veca negativna energija.
na kraju horde ispale u pravu za sve
Sta ce,ni stida, ni obraza
Ja trenera i strucnjaka
Ne pravi se pita od govana
gase li se horde
U FK Sarajevu je dobar Ziljkic ovaj mali Dal Varesanovic bolje mu je da prođe u HNL jača liga da se vidi vrijedi li ili ne, eno onaj Husic sa Valderrama fizuricom prešao u Lokomotivu Zagreb kontam da nije loš ako se tamo dokaze oni će ga dobro prodati prije bi išao u Dinamo ali sad su nesta odnosi zahladili između njih.
Kako bi bilo lijepo u nedjelju sa sinom otići na utakmicu, sjesti u udobnu stolicu i gledati fudbal onako kao u kinu. Ne mora ni igra biti nešto. Samo da nema ološa koji pljuje, vrijeđa, lomi, ...Samo da se čovjek ne boji da će mu neki ološ djetetu glavu razvit.
Pa idi ko ti brani ?
Definitivno glavni krivac za ispadanje i morao je na press konferenciji dati ostavku...
Ma ne obaziri se ti na uzvike, nego reci ti nama svima: Bitno je ucestvovati...sta se odmah ljute svi...ha ya...
Sve se svodi na to da sina prodaju pa makar se brukali. Inace svaki klub gura sina nekog trenera. Seljacki mentalitet
Dajte nam Slogu - kladionicarsku ekipu…. To je nas rang….a mozda i ne….
Podrska za Mirzu Varesanovica,dok je bio u reprzetaciji igrao je od srca u odbrani ginuo,dajte mu jos jednu sansu
Sebicnjak sin puca kad pozeli, on kao mora igrati, Eno Oliveira idalje mase al lopte od derleta malog nema..
Mirza jako los to se znalo, lik ne prati moderne trening trendove,nema plan B pojeo ga je ovaj skot sa 10 puta slabijim kadrom. Onda uprava dovodi ove igrace koji minut nisu igrali u kljucnoj utakmici sezone je dno dna. Koji k tolike pare koji nisu spremni da igraju?
Mirza neka te,pusti ti budale 🤣🤣🤣
Znaju Mirza Odlazi. A 120 minuta ne znaju podržati ekipu. Jad od navijača.