Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je NS normalan kao sto nije Rudar bi bio suspendovan iz kup takmicenja momentalno, kazna minimum 50 000 km i zabrana publike do kraja prvenstva. Ista stvar vazi i za Borac eto samo sto su ispali vec. Narod za proucavanje.
imaju li muda bosnjacki politicari?????? ovi idioti napisu kaznu imamu, a kad ovi velicaju ratne zlocince niko nista ne uradi!!!
genocidasi na terenu genocidasi na tribinama genocidasi sudije pfuj
To treba odmah isključiti iz lige. Za njih nije sport. Zločince samo treba ignorirati i isključiti iz svih društvenih tokova
Kolektivna dijagnoza, nema druge
Nazor srbi hoce da budu
Velicamo i mi u Istocnom Sarajevu, imamo plocu u cast mladica, CAST I OBRAZ za pobijene pravoslavce Grada Sarajeva, jos nam fali ploca karadzicu i kovidasu krajisniku za zasluge raseljavanja pravoslavaca iz Sarajeva. Ploca je ploca, zahvala je zahvala, nema veze pravoslavni KOLATERALCI!
Svi ste vi bosnje samo druge vjere
Jesmo - BOŠNJACI - Matica srpska je najstarija književna, kulturna i naučna institucija srpskog naroda. Ljetopis matice srpske”, prvi broj, 1825. godine, str. 57. „Bošnjaci žive između Drine, Verbasa, Save, Dalmacije, Hema, čislom 450.000: ispovjadaju ili Islam; ili su Rimokatolici, ili pravoslavni. (Georgije (Đorđe) Magarašević„ http://digital.bms.rs/ebiblioteka/publications/view/31/numid:51 ( Прелистајте )
Đikane na vrbe!
Lazete da nije reagovao sudija … vidjen je kako i on navija
E vidiš, zbog ovoga pametni Kosovari nikad neće pristati na ZSO . . .
I sta je ovde cudno? Nece oni doci pameti nikada.
Gdje to tuzilastvo sad sto je imama procesuiralo ,hajde cekamo da vidimo transparentnost?
Hajmo, SIPA uključit se, kazniti zbog širenja mržnje, Šta čekate.
Ako bih ja napisao da su oni genocidni onda bi me klix blokiro a njih niko ne dira iako velicaju ljude osudjene za genocid
Sa smrdimma samo preko nisana mogu razgovarat
Šaka jada. Mrze državu u kojoj žive