Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"ma imamo mi titula, mi imamo 9 liga\" ista žalopoljka i veceras.
Ništa od toga. Visca Barca, Visca Catalunya!
prenos mozete gledati na laola1.tv uzivajte
Moje saučešće svima vama koji ćete provest dva sata gledajući Duel F.c. Pič.ki padavičarskih i F.C. Šminkerčića u još jednom El. Kurciku.
joj kad se pocnu javljati ovi smijesni, novopeceni, kvazi-navijaci barce hahah
19. januar? hahah greska...
šta će mi link kad redovno pada mreža u doba kad počinje tekma. Tako je bilo prošli put. Besplatna kritika:radi se o HS-u internet mreži.
Al cuj dugo ocekivanu pobjedu, ne znam ja ko je satro Barcu u finalu kupa kralja :D
Edin Džeko
zele uzalud se nadaju bit ce jos jedno deranje i jos jedno plakanje z akristinu i usrinha mes que un club
Pa je li vas stid uhljupi za barcelonu navijati ? Osvajate titule kao Sarajevo za vrijeme Bajramovica. Samo kazite hvala UEFA i sjetite se utakmice Chelsea - Barcelona pi.c.k.e smrdljive koje je jedna u moru namjestenih. Real 11-1 barcelona.. polufinale Kupa kralja 1943. I veceras tako da bude !
Mislim da bi kristina pisnoo i zaplako kada bi dao dva gola farci.Da opet svi kazu kako je on kao najbolji. 0-2 final
Da pojasnimo: Barcelona je tim u kojem jedan David Villa sjedi na klupi. Covjek koji je dovukao Spaniju do titule svjetskog prvaka i koji bi u svakom timu bio najskuplji igrac konstantno grije klupu jer igraju bolji od njega. Tu se nema sta dalje dodati, sama ta cinjenica je vrijedna svakog respekta.
AHAHAAHAHAHAHAHA POKLOPI SEEEEEE , NEMAS VEZE SA ZIVOTOM HAHAHAAHHAA ISTINA JE DA REAL IMA 9, A FARSA 4