Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoces li nam to ti reci gdje cemo u rodjenom gradu stajati. MRS
ja.li.jasi, besposlicari i narkici okupirali grad
ee pajdo u pravu si ali sta ces haveru ,a za rijec obadva sam tako naucio od nane rahmetli koja je rodjena Vratnicanka a i njeni kao i sa dedine strane Bjelava tako da nismo govorili oba, cetvere ,obuj ,nu,izici itd itd.ali sta ces mora mo se prilagoditi kad smo manjina u sopstvenom gradu.FCS-NKZ.
Zao mi manijaka. U svom se gradu ne smiju kretati bez murije. Zalosno stvarno. Pomislih sinoc da su manijake smjestili na sjever... otkud onoliki transparenti plavi na sjeveru? :)
za dns nije obadva nego oba, ali kako god u pravu si, seljakljuk je zavladao Sarajevom, vidis po komentarima...
svu ovu besposlenu bagru pofatat i u autobuse, pa na društveno koristan rad... zabraniti fudbal kao nedoličnu zabavu puka, al\' dati na raspravu da se uvede ženski fudbal, što bi bilo jako produktivno & zabavno...
Nekoliko stotina ?
gledaj bosanskijeh sinova sa obje strane koji su u svakoj sekundi spremni braniti svaki pedalj bosne,znas onaj inat silni bosanski,cestitam obadvije navijacke grupe zbog predivnoga navijanja(ja sam HORDAS)i sto je najbitnije bez incidenata.dobro se cuvajte svi vi koji ste spremni da nistite nasu nam rzavu,i svaki put kada na to pomislite pogledajte na sveti sjever i sveti jug,vidjet ce te zlatne ljiljane kako se vijore domaci izdajnici a i ostali nisu nam ni ravni do koljena,a ovi sto komentarisu o crkvi sto horde stoje na nnjenim stepenicama zapitajte se gdje su nase dzamije,a u ostalom mi imamo pravo stajati na stepenicama nase crkve bosanske jer mi smo je i branili od agresora,vi ce te nam reci gdje cemo stajati,ne nego cu vam ja reci gdje cemo stajati,stajat cemo od une do drine od save do mora.mir sa vama dobri bosnjani
eee moje Sarajlijice citam i nemogu da vjerujem nikad se u Sarajevu nije govorilo ODITE nego idite,nije FAMELIJA nego familija, i nije UPITAT nego pitat bar u SARAJEVU PRIJE RATNOM DOK NISU SE IZRODILI SARAJLIJICE,a prave Sarajlije vole obadva kluba a navijaju za svoj,a da nije Sarajeva,Zeljeznicar nebi bio to sto jest i obrnuto.HZ.
Ovo manijaci krenuli na svoju dzenazu :))))))))))))))))) Vozdra manijaci ;)
kakvi glupani glupani glupani glupani
Svi koji navijaju na ovakav nacin su goli KOMPLEKSASI! Ovakve prilike su njihova jedina sansa da se kao slobodnije, opustenije ponasaju, da ne strijepe hoce li ispasti \"papci\". Ponavljam, kompleksasi cisti, zasto se moraju paliti usrane baklje, zasto se mora rusiti, galamiti ko majmuni. Pogledaj kako hodaju gradom, kao copor, potpuno sigurni, udomljeni u vlastitoj gluposti. Da nisu u coporu bili bi nesigurni jer oni skoro pa nista drugo i ne znaju nego samo da galame, lome, pljuju, tuku se i time lijece komplekse manje vrijednosti. Da sam vlast, zabranio bih okupljanja ove vrste i svaki prekrsaj bi kaznjavao visokom novcanom kaznom i zatvorom.
Mene zanima da li se to vršio tekbir pred vratima katedrale kao 2008.?
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove www.job.ba
probala vise vrsta kurchina .... turski najbolji ...
svi prenosi i golovi na 4 fudbal .com
Lijepa atmosfera. Nadam se da ce Sarajevo dobiti 2-3 :0. Ovo je dobra prilika za igrace da pokazu sta znaju. Mnoge oci su uprte u njih. Sretno.