Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista je to, hz bojkotuju derbi
Svaka čast!
Da su htjeli da prouzrukuju smrt - kao sto su to uradlili u Ankari kad su razvalili onaj autobus - sve bi ih pobili. Ovo je jedan vid zastrasivanja i starno i jeste cilj da se stvori strah i nervoza medju stanovnistvom. Zato ovo i rade pred utakmice i vaznije dogadjaje. Nisu bombe uopste akvirane, nego slabije eksplozivne naprave. Taman da odjekne da valja, da popucaju malo prozori i to je to. I ostvarili su svoj cilj. Utakmica odgodjena, vlada strah, mediji pisu o svemu itd.
Bravo Monaco, tako se to radi!!
Do kada će klix dozvoliti da se pljuje po Islamu, da se poziva na klanje bošnjaka u komentarima na ovom portalu?! Vi ste izvor najvećeg zla koji sve to dopuštate.
Pljuvanje po islamu? Ne pljuje niko po islamu vec po kozojebima koji ga pogresno tumace
Malo bolje pročitaj komentare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast!! Nadam se da ce idiote koji su postavili ove bombe isjeci na komade!!!!
..nisu bombe, da su bombe pola bi ekipe izginulo.
Hahahaha..daj nemoj zezati...😂😂hebem ti sestru ustašku.