Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA SE OVIM PUTEM JAVLJAM DA POZDRAVIM MRTVOG ANERA I DA SUTRASNJI PORAZ POSVETIM NJEMU DA SE VISE PREVRCE U GROBU !
EVO DANAS GLEDAM DERBI ZVEZDA PARTIZAM I DIVIM IM SE KOLIKO SU ISPRED NAS U SVEMU ! KAO PRVO IMAJU DVA NORMALNA STADIONA SA NORMALNIM USLOVIMA -KOD NAS JEDAN NORMALAN DRUGI KRMETNJAK ILI STALA , OBJE NAVIJACKE SKUPINE PODJEDNAKO DOBRE - KOD NAS JEDNI ODLICNI DRUGI SELJACI I CIGANI PREDVODJENI SIPTAROM ... KVALITET FUDBALA EVROPSKI DOK JE KOD NAS NABIJANJE LOPTE I TRCANJE KO BEZ GLAVE ! GROBARI SU DANAS MOGLI DA KUPE KARTE ZA 3 TRIBINE ! ! ! ! ! !
ODAVNO SAM JA REKAO DA NAVIJAČE selje LUPAJU ČETNIČKI PRENOSI...DA,DA TO SU ONI ŠTO SU SPALILI HRVATSKU ZASTAVU NA SVOJOJ TRIBINI,A GODINU DANA KASNIJE I UKRADENI( NIJE OTET,VEĆ UKRADEN)TRANSPARENT HORDI ZLA. BIJEDNICI OSTAJU BIJEDNICI...KOŠPICARI...CIGOJNERI.
zeljeznicar ne moze otkazati nista jer niste vlasnici prava. vlasnik prava je bht1 koja je ista otkupila i uredno platila
e kad pokupujete karte za taj cirkus na kosevu (valjda ce vlasnik stadiona uredno naplatiti koristenje istog)Zeljo ce otkazati Tv prenos na BHT 1
Evo ti odgovor. Zeljeznica je imala svoj klub koji je postojao od 1921, ali bez ikakvih znacajnih rezultata, nikada nisu bili u eliti, ostali klubovi u to vrijeme su bili manje vise nacionalni, dosli komunisti poslje II SR i pogasili sve ostale i gurnuli zeljeznicki klub u prvu ligu da predstavlja grad, al on ispade pa sta je drugo preostalo nego da gradska skupstina osnuje Klub kojim ce se ovaj grad ponositi (MOJ KLUB- MOJ GRAD). Da su htjeli mogli su klub zeljeznicara ugasiti, ali nisu, imali su opsjecaja za male i bezvrijedne. Za ove strumfove sto tvrde da su oni gradjani a svi drugi seljaci, popisite mjesta u kojima ste rodjeni, evo vam prilike u nedjelju, iznenaditi ce vas rezultat. Vjerujte znam mnogo malih plavih, 1 od 10 je rodjen u ovom gradu, razumljivo velika je zeljeznica firma i ma je u svuda.
a to vi meljovci fini jel,niste vi nikad palili ni čupali stolice na Koševu, vi ko naivni ništa ne znate,ne pravite se ludi priznajte da vas je strah našeg navijanja i tačka,vi ste dno dna a to ste i dokazali ovim niskim potezom firauni,eh eto nema para od karata lopovi DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SARAJVO
gazi pitare...
Predlažem da od sada navijači bilo koje gostujuće ekipe ne idu na utakmicu navijati za svoj klub, nego da plate upravi svog kluba gledanje utakmice na svom stadionu!
E NABIJEM VAS JA SVE NA KITU MOJU
Poslije paljenja stolica i gađanja raje bakljama prošli put, horde nisu zaslužile ni mrvu sjevera a ne pola. Nema ustupka pred divljacima i huliganima.
puuuu sve vam cigansko,sugavo ***** .... http://www.scsport.ba/phpThumb/phpThumb.php?src=/userfiles/file/horde-sjever-grbavica.jpg&w=476&h=316&zc=1 nije vas stid jadnici?
sad realno....ovo je problem dugi niz godina i opste poznato da simaptizeri FK sarajeva na grbavicu ne vode mladje od 12 god jer prezivljavanje na tom dijelu kvazi tribine ili stadiona svi mi dobro znamo iz godine u godinu i ovo postaje apsudr. zarad profita od 3.000 prodanih ulaznica koju za onakav sumsko armaturni ugodjaj naplacuju po 10KM naparavili ste sto jeste, al ko vama kad bilo bitno tradicija i tolerancija klubova u gradu naspram 3 boda il tih syebanih 30.000 km koje vam cini se znace mnogo eh ovo potpisujem davat cemo 3 KM svaki derby uzivati u stadionu sa standardima koje je i Fifa potvrdila i ugodno sa korisnim inkasitrati SVOM klubu a ne placati necije mizerne uslove kad je svima jasan epilog nedeljnog derbija ... :) jedni su divovi ovog grada! :) sjetite se samo da ste \"sampioni\" postali da nam niste dokazali da ste uspijeli protiv velikog EURO brata! :) iz 2 u 2 ;) pozz!
PODHITNO I PRIJEKO POTREBAN SMAK SVIJETA !!!! JEDINI LIJEK ZA OVU NACIJU
Cuj moj grad, moj klub. Nije ni cudo da je vaš grad ( oni ponosni pitari ) kad je to prvi grad u vašim jadnim životima. Prije rata su govorili : \" MOJE SELO, MOJ VO\". Vjerujte znam takvih mnogo koji su sad vatreni navijači Sarajeva. Ispali bi papci (seljaci, kao sto i jesu) da nisu poceli navijati za Sarajevo. Što se tice komleksa, tu je dovoljno spomenuti : kad je Željezničar nastao a kad Sarajevo, koliki je bio prosjek navijaca u prosloj sezoni na utakmicama, kolika je sadasnja vrijednost igraca ( izrazena u novcu ) oba kluba, ko ima stadion itd. Čak imate manje sipatizera i na internetu od Željezničara ( razlog :moguce da seljaci jos nemaju internet). Zato moji seljaci ako ste vec dosli u grad, malo se obrazujte jer ide ovako: 1921...................................................................................................1946. A nikako ovako 1946-1921= (veci broj, starija godina).