Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to on bacio, kletvu je bacio njegov amidza Mudou Toure, a kad on baci, to se ne moze skinuti bez njegovog odobrenja!
jedino zena od Mudou Tourea Picau Toure moze dic kletvu
Tako je, a da bi dao odobrenje mora mu se ici pjeske preko doline Bafana Mgdou a od opreme ne smije se nosit nista osim flase vode i sendvica sa salamom i majonezom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako vjeruju u te gluposti, onda im je najbolje da otpuste Guardiolu i riješili problem 😂😀
Sta je rekao habagdagaraga 😂
Šta plačete zbog 4-5 godina čekanja. Bela Gutman je prokleo Benfiku prije 60 godina da ne osvoji ništa u evropi pa ljudi izgubiše 7 finala LP.
Budala Boze mili :)
da bi se kletva digla cijeli roster Man City-a mora doci na Ajvatovicu i 3x po 0.5L vode popiti!
Jaja ture pa 7 klasa pa gvardiola igracki.
ovu kletvu ne može sada ni Toure povući, može ih spasiti jedino Torabijeva voda da svaki navijač popije po kantu ali na slamčicu da bi bolje utvrdili... možda i dva puta za redom osvoje ako se popišaju u vodu
A da se obrate Torabiju, možda im on pomogne.
Englezi
Još milijarda i biće to ok 😎
Promjenite trenera, ha ja
Treba Guardiolu odvest na rukju kod hodze
Evo ih, gluplji od Balkanaca
Ovo je bio igračina. Čovjek je odavao utisak da u 5 koraka pređe pola terena.
ciribu ciriba
Hodzi u Visoko jedino rješenje 😁😁😁😁