Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestino republiko ne moze ti nista niko. F*** you Israel F*** you Israel
@Surogat Laže pas.
@Surogat THCIFCS je jedan obicni troll. Ocito da ima neke probleme pa onda ubacuje bezvezne komentare tek tako da uznemiruje raju, i provocira.... Ovo dakako nije tacno. Samo ga ignoriraj.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Poštovanje do neba!
Bijeli fosfor palestincima - sloboda Bosni! Smrt palestini i svim palestincima - sloboda Bosni i svim Slovenima! Pogani islamci, do kada ce te od Bosne da pravite taoca pro-palestinkse politike kada znate da to vodi Bosnu u sukob sa svim svjetskim silama.
PrekidaM simpatiziranje Rangersa!;)
Sad ć bošnje početi navijati za ultrakatolike iz Glasgowa
Jel ono PAlestina DEMILITARIZOVANA ko Srebrenica ? JEst ! Tako se trenutno predlaže i za BiH ko 1992 ,a istovremno Izrael, Hrvatska i Srbija se stalno masovno naoružavaju ! A kako se zovu budale koje pristanu na takve zamisli ? Braća POPUŠLIĆI !!!!
Dovoljno je reci William Wallace. Znaju ljudi sta znaci borba za slobodu.
izrael podrzava samo slobodarska sumska republika. I eventualno neki diktator u africi
jeli su palestinci nama dosli tokom rata ?
u Palestini je rat od 60-tih pa do danas kretenu
ovi Škoti su porijeklom srbi😂
Seltike Seltike!
Allah je zadovoljan, seltik prolazi grupnu fazu
@trpač šta ja imam sa Partizanom?
Free Palestina!!!
Hebo i palestinu i izrael
DA LI JE ORALNI SEKS HARAM ?
ako je koza u pitanju islamski ucenjaci nisu bas slozni jedino oko poze u kojoj se izvodi taj cin
ja mislim da nema nijedan portal u ex ju , da ima vise teladi ko na ovaj klix..jeli moguce da toliko teladi zivi u bih ??znaci nebitno tema o politici,sportu ,tehnika,kultura, vrijeme ,drustvo...odma su tu komentari tipa. ,,referendumi ,secesije ,majku srpsku ,majku balijsku,,pobit sve zivo ,bacit majki bombu u guzicu ,zaklat........,,jebote koji ste vi retardiran narod ,,pa nije ni cudo da ste se poklali 92 .cijelu bosnu treba ogradit nekim zidom od 50 metara ,,pa se pobijte medju sobom stoko.
@budza jes jes ..kako da ne.