Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba ih kaznjavate novcano kad im tata dodik sve plati
Meni je zao ovih klinaca. Srpkinja sam, ali se nakostrijesim na ovaj vid provokacija. Sa svih strana. Nazalost, da negdje rade, utrose 8 sati-trecinu dana se mentalno potrose, ne bi im palo na pamet da skacu po tribinama i vrijedjaju svije sugradjane i zemljake. Ali ovo je kadvti je kladionica jedina obaveza.
Ima li neko normalan u FSBiH da skonta i da umjesto novčane kazne oduzimaju bodove i da Borac mora igrati najmanje 200 kilometara od Banja Luke pa ćeš vidjeti da li će više spomenuti ratnog zločinca sa pempasom na sebi.
Popušit će fašisti kao i uvik do sada!
Bolje roboti nego ovakva omladina,
Nije njima samo ime lesinati... vec i jesu lesinari. Prekopavali su masovne grobnice i razbacivali koszi sirom BiH i Srbije kako bi zataskali genocid nad Muslimanima.
Dodo ce to namiriti ne sikirajte se , jedina sankcija je izbacit ove propale neandertalce iz lige .
i to su te ljute guje kije podviju rep na zvizduk jednog sudije, po svoj prilici bosnjaka.
Rastu neki novi srbi smrde kao bruja budu li se kurčili opet će oluja!
I vama će Š. Doći glave . Samo galamite :))
Vi ste prvi na tapetu primitire se
Ćuti i uživaj dok možeš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka si gej nemam ništa protiv Bećire ( u usta ) ali nisi kompetentan da nešto pričaš protiv Bakira . Bakir obrni okreni nesto čuva i radi . I sačivao je .
Čuva makroa i ratne i poratne lopuže i naravno falsifikatore diploma, lažne begove i doktore.
Ograđujem se od ovih budala.
Finansijski pomažu savez, samo neka skandiraju telad, a novac od kazne se slijeva u kasu saveza..što više, to bolje.
🇧🇦⚜️💩🖕
Propala generacija koja misli da je to sve u redu..
3 Himarsa slucajno kupila Hv da se malo voze oko Une i Save taman Banja Luka za vježbanje
Fašistička mladež koju podržava politička vrhuška. Sramota za BH sport koju treba trajno izbaciti sa terena novim oštrijim zakonima.
Pa dje ste genocidasi krme vas ubolo.