Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razbićemo ih ko general Alagić Arkana u Ključu 95-te.
Ne tegli me rođo za jezik.Nek Aljo spava bolje je za sve nas.
Grci igraju sličan fudbal ko i Finci, autobus u 16ercu ako koja kontra izbije dobro i jest, ako ne autobus se ne pomjera, Fince smo raznijeli, došli su opušteni, otišli popišan* , po izjavama trenera da se primijetit da su i Grci opušteni, još samo da budu popišan* , Amin! 0-2 , vozdra!
Treba se spustiti na zemlju. Dobili smo Finsku, ne Spaniju. Bice itekako tesko u Grckoj
🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦
Grcka-Bosna 0:6 🇧🇦⚜🇧🇦⚜🇧🇦⚜🇧🇦⚜
Evo me u srcu Berlina pijem tuzlaka 🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚽⚽
sigurna pobjeda
Fortounis,Samaris i 2 stuba odbrane Manolas i Sokratis propustaju ovaj mec. Treba to iskoristiti s obzirom na to koliko slabiji defanzivci ce igrati sutra. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Vjerujem samo da se nece opustiti kao u Zenici, kada smo imali sigurnih 2:0 i plus razbili ih sa igrom. Gol u prvom i onda lagano drzati posjed lopte i cekati njihovu gresku.
sta me ba briga 75 maraka imam more mi bit veceras za vasera
ojjj sad na vaser u puracic uzet kilu janjetine i pod sator gajbu tuzlanskog piva na sto i deri dok me ne oćeraju
okupan namirisan obrijan ma sve cakum pakum hehe
@zlatar nemoj zaboraviti "zaditi" pjevaljki..
kako da ti pomognem kako da se smirim kako da te utjesim miliii
zgooodna saaamaaa kraj momakaaa 100
Ima se, može se...pa onda recite da smo kokuzi...treba stići u Grčku, šta li ovi rade kad mogu ići za reprezentacijom???
@lyon57 S minimalcem sam doso al nemoj te Fadilu reci :D
pobjedaaaaa