Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...cekaju se komentari cuvara vjere i nacionalnog identiteta!
nacija --- navijac
e moj bosanci, jedino znate da se zabavljate, niko nece da digne guzicu
Ja fotografa papka, samo slika temple bar ulicu tj. sjeverni dio grada, umjesto malo da raji uslika O'Connells street ili Grafton street, on se ufatio samo jednog coska ccccccc
cuj pubovi
cuj pivo, pabovi. zar nisu u dzamiju otisli, da zamole allllllllllaha za pobjedu. to oni po onoj staroj "when in rome..."
Ma ja ba, nek je nama krkanluka i kretenizma u tome jedino BiH ne zaostaje, u muzici, opijanju i dernečenju, to je Bosanac, dok se svi naoružavaju, mi sjedimo dernečimo i govorimo, hejjj...ma nesmiju oni nas šta je tebi i onda pokolj doživimo..Ovako nema se para za kartu i put tamo negdje, ali kada se ode ima se i za dernečenje...Pa mi smo ko i Irci volimo se žaliti i kukati na sve, a nije nama ni loše čim možemo ovako.
irci su nama slični vole zeleno nevole tiraniju kralja i otadžbinu
isto uredno i fino ko u sarajevu
guzonjini sinovi, ratni profiteri i njihovi sinovi. 0,001 posto od ovih potice iz "srednje" pacenicke klase jer jednostavno put u dablin i barem jednu noc prosjecan gradjenin bih sebi ne moze priustit. jedino na kredit ali poslije dablina onda valja gladovat.
Piju bošnje, ne pitaju pošta je piva...a u petak na džumu..joj joj joj licemjerstva
Ma jarane samo opušteno...sve je ovo napisano da se malo raja nasmije..al haj ga znaj more bit da je u onoj gomili mozda neki od ostalih pripadnika konstitutivnih naroda + ostali ;)
Ludi Irci hahaha https://www.youtube.com/watch?v=BY0UHhmHMNw&feature=share
Sljokadzije koji glume Engleze! Ovima je svejedno dobili ne dobili. Vazno je da je piva hladna i da se oni mogu zajeb*vati.......Nisam bio jednom na utakmici i necu reci da je svako takav. Ali sigurni budite vecina njih jeste. Pricam o utakmicama po dijaspori. Opet ponavljam: nije svako.
bitno se zabaviti, jebo euro
Tipicna slika realnosti: Irci dodju u SA i odmah u "svoje", u Irish Pub. Nasi dodju u Irsku i odmah u "njihovo", u Irish Pub. Sad ce naravno neko reci eh nema u Irskoj nista nase ali ja sam uvjeren sve da ima 20 cevabdzinica i buregdzinica oni bi ih opet zaobisli.
ko ba kaze da nismo izmislili cevape??? Nego ko? Turci??? Po cemu? Koja logika? Nasi su cevapi. Nas je i burek (barem ona vrsta sto se kod nas jede! Svako svoje promovise i dize samo mi naravno i ono sto jeste nase tvrdimo da nije. Svakom su drugi nesto donijeli. I turski Kebab je porijkelom iz drugih mjesta. Rijec Kabaab ili Quebab se kosrisit u arapsko govornom podrucju kao i u Perziji i Afganistanu. To je samo primjer. Svakom je od nekud doslo. Samo tvoje je ono sto napravis od toga! A nasi cevapi su unikat po cijelome svijetu. Samo ko je nama kriv kad ne cijenimo sami sebe!
To sa cevapima su Velsani bili.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ljepsijaa je bascarsija i miljacka
da sam pored tebe imao/imala bi pice od mene za ovaj komentar!