Nogomet
147

Navijači BiH se provode u Dublinu, gradu piva, pubova i zabave

Piše: D. B.
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Nogometna reprezentacija BiH i navijači nalaze se u Dublinu, gdje će večeras biti odigrana druga utakmica baraža za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a Zmajevi će biti gosti Irskoj. Pored uzbuđenja zbog utakmice, naši navijači su sinoć uživali u ovom prelijepom gradu i noćnom životu koji nudi.

Ekipa portala Klix.ba se zajedno sa Zmajevima i navijačima nalazi u Dublinu, a sinoć je zabilježila atmosferu koja vlada tokom noći u glavnom gradu Irske.

Ono što se moglo vidjeti na prvi pogled jeste da su navijači BiH dočekani izuzetnim gostoprimstvom, pa su bez ikakvih problema mogli uživati u sjajnom noćnom životu koji Dublin nudi, a to podrazumijeva ukusnu hranu, odlično pivo, mnogobrojne pubove i zabavu.

Irci su to obećali našim navijačima jer su se i oni odlično proveli u Sarajevu i Zenici kada su dolazili kako bi pratili prvu utakmicu odigranu na Bilinom Polju koja je završena remijem 1:1.

Dobra zabava će biti nastavljena i danas, a atmosferu ćemo vam prenositi fotografijama i snimcima sa ulica Dublina. Utakmica se igra na stadionu Aviva od 20:45 sati.