Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad stavite "pjeva se Bosna šampion" a nema videa, odma mi se smuči...
Otkud onda znaju da se pjeva?
ma snimit ce to Fele
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Što ne mogu više ovog sranja sa Amrom i Džekom, nemate kvalitetnog novinara na terenu pa čekate šta će objaviti na FB...
Što kaze Osim ( švabo ) Vidjeli ste Ivicu Olića i Marija Mandžukića, pa oni su ganjali više nego vezni i odbrambeni igrači. Bacaju se, remete igru, trče kao navijeni i još stignu zabiti gol. Ako naši tako budu igrali, onda neće biti problem. Danas se bez trke ne može ništa. Napadači moraju stalno pritiskati odbranu protivnika. Važi za Ibiševića i Džeku... ako budu radili ko olić i mandzukic i dali 110% sebe nigerija pada bez problema. A zbog ovih komentara o Amri ja bi hodo po terenu da sam Džeko u inat. Kakvi ste vi debili, samo remetite red u reprezentaciji.
pa jel ti mislis da netko od njih cita ovaj portal hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moze li neko da mi posalje link za gledanje zmajeva ali da marijan prenosi utakmicu...iz cg sam i ne slusaju mi se ovi komentatori nasi...
A svakako ga pušite.Takvi ste u svemu.Na početku niko kao vi, a onda ispadne da ste šuplji do bola
Argentini je Bešić paša, Messija uštopao. Mnogo trke i znanosti u utakmici je pokzao. Protiv Nigerije Mehmed stade i besjedu dade, O, Sušiću, mene pusti, ima da ga Niger puši. Zmajeve je Mehmed paša, igrom ukrasio, u amanet majci Bosni uspomenu ostavio. Protiv Nigerije Mehmed stade i besjedu dade, O, Sušiću, mene pusti, ima da ga Niger puši. Sada zna i Mehmed paša, ako treba i krv proliti, Da gol od svakoga zauvijek će odbraniti. Protiv Nigerije Mehmed stade i besjedu dade, O, Sušiću, mene pusti, ima da ga Niger puši.
od ovih lakih stihova, tacno mi se poce srati. odoh se posrati, pa ponovo proHcitati, sto bi BH Turci rekli
dajte molim vas maknite amru s naslovne strane tako vam boga
http://www.biscani.net/wp-content/uploads/2014/03/7f0a92836afa7377923e65609ccfdee0-480x330.jpg
Nuto Djure na zadnjoj slici
Ima se para, može se okupljat. Nofi skroz. Nego, na stranu to, BOSNA JE ŠAMPION OOO :)
AJMOOOO NIGERIJAAAAA SUTRA PAKIRANJE KOFERA I PRAVAC REZERVAT ODAKLE OVIH U CIVILIZACIJI ?
prva dama amra zabranila komentare na svome clanku ccc
Kad vidim članak o Amri i nemogućnost komentarisanja istog, mrak mi padne na oči! Zar stvarno mislite da ikog zanima gdje je ona i šta radi? Vjerujte da ne zanima i prestanite da nas bombardujete! Uostalom, kad već pišete o njoj, gdje su članci o suprugama i djevojkama ostalih nogometaša? Nije Džeko izmislio pojam djevojke i ljubavi.. A što se tiče navijača, svakako je naš jedan ko njihovih sto. Ne moramo se brinuti još i oko toga.
Džeko ne pudi papak, pridruži se ekipi, pričajte, razgovarajte, dižite atmosferu, oni na jednu stranu, ti sa Amrom na drugu. Ne valja to.
gubljenje vremena realno.
samo su slike kriticne, i ja da sam tamo nebi bile nista bolje, ja ne bi ni sliko
Definitivno ako ne pobjedimo nigeriju ne zasluzujemo prolaz i nemamo sta trazit protiv francuza. Hajmo Dzeko zabij nigeriji pa onda ne vadi amri. Hajdee !! Jakooo !
TREBA PANJA POGODIT U GLAVU U SESNESTERCU DA BI ON S DVA METRA GOL DAO. DRUGACIJE NECE ICI, JER CE GA CUVAT JOZEF YOBO NIGERIJA JE JACA, I OCEKUJEM POBJEDU NIGERIJE
Što kaze Osim ( švabo ) Vidjeli ste Ivicu Olića i Marija Mandžukića, pa oni su ganjali više nego vezni i odbrambeni igrači. Bacaju se, remete igru, trče kao navijeni i još stignu zabiti gol. Ako naši tako budu igrali, onda neće biti problem. Danas se bez trke ne može ništa. Napadači moraju stalno pritiskati odbranu protivnika. Važi za Ibiševića i Džeku... ako budu radili ko olić i mandzukic i dali 110% sebe nigerija pada bez problema.
TREBAS BIT IDIOT DA POREDIS MANDZUKICA I OLICA , S PANJEVIMA TIPA VEDAD IBISEVIC I DZEKO ? PA MANDZUKIC I OLIC SU NAJBOLJI OBRAMBENI NAPADACI NA SVIJETU. TAJ MANDZUKIC PRETRCI SVAKU UTAKMICU KAO I OLIC PREKO 12 KILOMETARA PA NE PRETRCI VAS VEZNI IGRAC NI 10 KILOMETARA A DA NE PRICAM O PANJEVIMA TIPA DZEKO < PJANIC< MISIMOVIC, IBISEVIC
Kani se ti Džeko Amre, de se ti skoncentriši na Nigeriju. Biće Amre tu i dalje ne brini, neće ona od tebe niđe sve da je tjeraju.