Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izmedju mene i dna samo ti stojis hafiza
Ja koga su ovi Austrijanci u drzavu primili hahahaha nije ni cudo sto zapadna Evropa propada
@tomicamaIi https://www.youtube.com/watch?v=L_178pFlaCw&t=351s
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovako se zivi vani,nema mrznje,sukoba.Raja pozitivna,plate dobre,rahatluk.Nas truju mrznjom i politicari zive na konto toga.Puste nam pse lutalice po gradu da raja konta hoce li mu se djete zivo vratiti iz skole kuci,ubijaju nas u pojam da nemamo kad mislit kako je lose u Drzavi.Narod glup,a oni prave Sultanat u vecinskim djelovima svojih rezervata.Majke mi,ovo sto je u Bih ostalo,ovo je sve radikalno,koje mrzi drugog i drugacijeg...
Eh ovako : 1. Ibri i Hafizi sve najbolje 2. plavoj na zadnjoj slici bi pakšu polizo 3. ostalo sve protjerat Sretno zmajevi!
POBJEDAAAAAAAA
Jedna drzava, jedan narod, jedna reprezentacija, 3 predsjednika 😂😜😎🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Vidi onih faca Balkanski - jadni ovi Austrijanci, zemlja im poplavljena Bosnjacima, Hrvatima i Srbima a da ne govorim Turcima, Afghanistancima itd -- nista protiv imigracije, samo ovo su bas oni gastarbeiteri - recite mi ko od ljudi koji rade normalan posao u Becu ima vremena obuci dres i citav dan piti i hodati po gradu u BiH majici (ili Hrvatskoj ili Srpskoj? to su oni koji jedva cekaju da ljeto dodje da trknu dole da pokazu novi (polovni) BMW
Ah seljaka
Vašar dijasporski...a kad im spomeneš povratak u BiH počnu se tresti ko Banjaluka!
Ljubomori nigdje kraja a guzice bi dao ko i većina nas u Bosni da ti se dočepati Evrope
Slika 17 gledaj brata, Carlsberg je tu, mala također ;-)
Sve minhenska rikverc brigada
Hitler se okrece u svom grobu,sta mu je od handzar divizije bilo.😭😭😭😭
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sentens.tk
ima li i Hrvata i Srba među njima? ili su samo Bošnjaci, od kojih je 60% uzelo austrijsko državljanstvo i reklo zbogom BiH za razliku od Hrvata i Srba koji su uz svoje matično, zadržali i BiH državljanstvo :)
Ove utakmice dođu k'o narodno veselje za dijasporu. Šteta to ne mogu janjce okrenut da ugođaj čevljanovićke atmosfere bude potpun.
Ja krkana bog te vidio
DaBogda izgubili jeebala vas reprezentacija. Sve se pare u nju ulažu. Savez gleda samo svoje džepove i reprezentaciju, a što nam liga tone, to je nebitno. Mamu li vam uhljupi.