Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ste staviili opciju ''sve pocinje od vanago iz saveza'' dobili bi 90% glasova za to
@nagibuzbrdica22 UPRAVO TAKO,ZATO JE VAHA I ODBIO DA VODI REPKU
ODLIKA NAŠIH LJUDI JE INAČE DA NE ZNAJU SJAHATI , PA ZAŠTO BI ONDA FUDBALERI I TRENERI KOJI SU POZNATI PO PROSJEČNIM I ISPODPROSJEČNIM MOZGOVIMA BILI DRUGAČIJI?
Nije bio ofsajd haha
Sudije su bili uvijek protiv nas...
potrebno je da se svi spustimo na zemlju i navijaci i igraci i selektor i savez gdje smo tu smo. a jos kad polako odu ovi najbolji nema nekih imena ni blizu da zamijene . Sine dragi neleti visoko nego onako ni visoko ni nisko maa bas po sredini...
krivo srastanje
de žavi stalno sve se zna ko je krao alkoholicar koji nije znao 3 godine a reketas ahmed pasalic kupio 2 stana u londonu baho topalbecirevic i sinan sinaovic kao fol novinari reketirali reprezantivte gdje si tužilastvo?
SIPA u Savez pod hitno
Najjače su mi bile kvalifikacije za Brazil, kad se sjetim onog patriote Srbina Mijajlovića koji priča ekavicu
Hahahaha, pa normalno da su igrači i selektor krivi, nećemo valjda biti mi koji ih gledamo, ccccc, koja glupost. Slučajno jednom otišli na veliko takmičenje i navijači se digli da moramo na svako veliko takmičenje ići. Mala smo mi zemlja za velike stvari, čak je i ovo dobro, jer sjetimo se da smo do skoro bili u rangu Estonije, a sada smo ipak među prve tri ekipe u grupi. Uspjeh je to narode
Nakon plasmana na SP u Brazilu u intervjuu za ugledni evropski list jedan nas fudbaler kaze kako je uspjeh prvenstveno poklon narodu nase zemlje koji je prosao kroz 'sve i svasta', u smislu da mu je podario trenutaka radosti, poboljsao svakodnevicu itd. To sve stoji i razmisljanje je u redu. Radi se o tome da igrac mora staviti sebe, svoj patriotizam i osjecanja u prvi plan kad igra u majici domovine. Uslov broj 1. Bez toga nema velikih rezultata.
...BiH je zemlja fudbala, gdje fudbalskih talenata nikad nije manjkalo. Treba naci kompetentnog covjeka, dati mu puno povjerenje, ugovor na duze staze i dozvoliti mu da nesmetano, bez pritisaka, radi. Covjek koje ce vratiti mentalitet pobjednika i, shodno tome, njegovati filozofiju igre i birati igrace, neko ko ce saslusati ljude u NS ili kapitena, a odlucivati saam. I neko ko ce imati petlju da gurne u vatru mladje igrace od 19/20 god. Halilhodzic je taj.
mala smo zemlja , bez infrastrukture i icega ..nerealno je ocekivat da cemo u skorije vrijeme otici na svjetsko ..na evropsko da je li ide vise reprezentacija ..trebamo biti realni , smanjiti malo ocekivanja
Mesa bio si mi drag al s forsiranjem Sunjica(cojk je antitalenat za fudbal) pao si nepovratno.nam treba ozbiljan trener vec jednom kakve vise zvijezde bivse dok se svi izredaju nista od nas. Amar Osim ili Prosinecki
Amar Osim? 😂😂😂😂😂
Prosinecki
L. Van Gaal za selektora 😏
Bosna je mala ribica, prosječna reprezentacija, u rangu Mađarske, Slovačke, Norveške koja je vidjela u svojih 20 i kusur godina jedno veliko natjecanje. Velike repke mogu kiksati ali one su opet toliko velike da ih taj kiks može stajati jednog natjecanja a ne mogu svako natjecanje gledati iz kauča.
Rvacka je natprosjecna reprezentacija, u rangu finske. PS da ne zaboravimo 3 mj prije dvaes godina
Evo Hrvatska je dobar primjer. Ona kiksa protiv Finske i opet će vjerojatno otići na natjecanje. Hrvatska je u svojih 25 godina ostala samo bez jednog Eura i svjetskog i bila na 9 velikih natjecanja. Sve rečeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dusko Bajevic za selektora