Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh šta će tek uraditi kad se tekma bude igrala u Tirani????
Sto je zasrala UEFA ? Bilo izvlacenje i tako ispalo
Kad je se igrala u beogradu, sta fali Tirani?
Voli li iko svoju zemlju vise od njih. Cudni su to ljudi. A Talijanima se podrepilo da dvije tekme uzastopno odigraju protiv balkanskih domoljuba, nije im mescini lako bilo...
...znaš da je anna oxa albanka?
Utakmica je bila vise nego prijateljska. Albanaca bilo 25.000. Navijeci se mogli vidjeti sa spojenim italijansko-albanskim zastavama,sa parolama ''rispetoo per italia,amore per albania'' itd... Talijanski komentatori su prijateljsku atmosferu hvalili cijelu utakmicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Utakmica je bila vise nego prijateljska. Albanaca bilo 25.000. Navijeci se mogli vidjeti sa spojenim italijansko-albanskim zastavama,sa parolama ''rispetoo per italia,amore per albania'' itd... Talijanski komentatori su prijateljsku atmosferu hvalili cijelu utakmicu.
Gole mafioze
mene samo cudi kako moze bosanci da uporedjuje Albance i srba kad svi znamo kakvi huligani (majmuni su servi) a da cuda da bude jos veca bosnjaci cini mi se jos nisu zaboravili sta su im uradili srbi u vreme rata mnogo brzo ste zaboravili to braca moja pozdrav iz prishtine
Ista su to govna. Vidjeklo s eu Tirani 2011.-te godine
Teško je objasniti koliko oni vole svoju zemlju i svaka čast za to...
evo objasnjenja https://www.youtube.com/watch?v=HUNQTlficok
Da. Bennito,odgovor je upravo to.
Seljaci, jos nisu osnovna pravila ponasanja naucili.
To da su Srbi uradili (mada nemamo koga ni pozdraviti) pa bili bi sankcionisani sa 100000 eur. i bar jednom utakmicom ne igranja pred publikom!!!
Ma daj pusti me i sa ,,srbovanjem,, vise...Oni se sada kurce posto ih cuvaju svi i Ameri i Nato i EU. A iskreno ako bi i sa kime voleo da zaratujemo to je sa Siptarima.Samo da se niko ne mesa!
preseravanje...
samo jos fali da sa meckom udje na teren
ovdje niko nije normalan, nije normalan, nije normalan...ovdje niko....
Ko je kriv sto bosnje vole golfa. Ljudi znaju sta valja
Ne kontam vecinu komentara al fakat... sve sto naprave navijaci Albanije nama je simpaticno sve zbog situacije sa dronom... Ovo je cist primjer vandalizma koji treba biti najstrozije sankcionisan... pa jebem ti sta bi bilo da nasi navijaci utrce u teren tri puta... zaustavili bi nam pregovore za ulazak u EU!!! Ne kontav vise ove Sipyraske pizdarije I nase simpatije prema tome!!! Halo ba o sportu pricamo!!!
Domovina se brani rijekom I ribom u vodi I visokom tankom smrekom Što raste u slobodi Domovina se brani cvjetom I pčelom na cvjetu Makom i suncokretom I pticom u letu Domovina se brani knjigom I pjesmom o nebu Sestrinom suzom majčinom brigom I onim brašnom u hljebu Domovina se brani ljepotom I čašću i znanjem Domovina se brani životom I lepim vaspitanjem.... Domovina se brani životom,,,,,,Domovina se brani životom,,,,,,,Domovina se brani životom
eto bas si pametan...ovo je Ljubivoje Ršumovic, kad vec hoces da te obrazujem....sjedi 1....zakljucna
a to tebe muci...+ + +
ovo nije uzbudljivo, gdje je dronj, ćivša None ajmo Srbi navalite sad kako mogu?pa zašto ih puštaju? treba uložiti protestnu notu kod ambasade Italije zbog???
...e, dobro i kafu ne popiste...
Nije se šaliti sa njima. U pekarama u BiH ih ima uvijek po 20. Pomnoži 20 sa brojem pekara i vidjet ćeš šokantne rezultate. Za koju godinu bit će i konstitutivni.
a neka budu i konstitutivni, ali kad budu izdavali fiskalne račune i prijavljivali radnike, ovako samo kradu ovu državu na sve načine.