Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj englez sto je istetoviro pehar prije finala eno ga osjeko ruku
Pa majku mu moze li bar komentar o sportu bez SDA... Nabijem SDA i sve vas antisda botove
Prejako
prava tetovaža sa odličnom porukoma a ne kao onaj Englez sa peharom na ruci😭😱💚💟💙
Ma ebi se, nemaš šta iz svog života bitno istetovirati već fudbal, znači da nemaš život...
istetovirao kažeš,pa razumiješ li se ti u tetovažu,zar misliš da su se ovi likovi i nogometaši podvrgli 5-o satnom tretmanu bockanja iglom i tako 5 dana,naljepnice prijatelju,naljepnice,kada vidim one idiote što se šaraju time po vratu rukama i nema gdje dođe mi da ugasim Tv i prestanem pratiti sportove u kojima se bave tim stvarima,odvratno i bez stila i umjetnosti,..
Smiješno DA..trenutno .nimalo sportskii NE..zauvijek
najvise mi drago radi onog glupog engleza sto sebi istetovira pehar, ne zna taj sta znaci baksuz 😆
Da je bilo kontra misilim da bi Italijani tražili i crveni i penal i suspenziju a ovako jedan retardiran nesportski potez se veliča kao i maradonina podmukla "božja ruka" !😎
Po meni za ovo je trebao dobiti crveni. Bio je zadnji igrac u odbrani a Saka ga je vec prosao. Jest da je bilo na pola centra ali imao je prazan put prema golu.
a stani, ko si ti, nisi se predstavio?
Centar je sam po sebi pola
Kormilo mu fali i JNA