Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebeni su žabari.
Najvece picke su Italijanski navijaci, uvijek nozevima napadaju
FORZZA JUVE e FORZA ITALIA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Proboden..... Uboden.... Ima razlike !!!???
vidi se po tetovazama da si neka danaska lujka sto hoda po tekmama....mora da je bilo obiljezija i navijanja hahahahah
Glavno da Platini apostrofira nas balkance kao glavne huligane.
pic.ka danska
Malo si ti glup...
ja mislim da ga je bez razloga zbo
dokaz seljakluka, građačina obična-napada lika nožem, a gdje je djevojka ubodena... ps jedan lik ženu u isto mjesto ubo 19 puta a nigdje krvi, haman nije bila nevina....
jes ga talijan naciljo,malo pored bubrega,malo pored kicme,taman :)
I ovo da se dogodi finom gospodinu iz Danske (vidi se po tatuažama) dok je mirno i kulturno uživao jedan divan chateau de briand sa flašom cabernet sauvignon rouge -66 uz društvo sa porodicom - prosto da nevjerujem?
Jesi ti glup ko kanta za smeće, ako si procijenio da je ološ zbog tatuaža.
De ba mali kad odvikneš od tute javi se ponova ...
Italijani uzivaju u huliganstvu u zadnje vrijeme tifozi lazia rome pa sad juvea.ovo da se desilo u BIH Srbiji ili u Hrvatskoj bilo bi drugačiji aršini jos bi nas i za fašizam optuzili
FORZZA JUVE! JUVE! JUVE!
mrs pichka ti materina
Hebozovna a roma?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj kako laže ovako je ista priča i za onog sto su grobari ubili iz tuluza ispo frajer zlatan ljubičica sigurno su provocirali niko retardiran a ne normalan ne bi usao u restoran i izbo iz cista mira covjeka..
za vrijeme rucka...to smucalo probo tog jadnog danca, ucinilo mu da je cizmic
hahahaha