Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas svaki uhljup moze doci do vip loze...
U pravu si, koji će rac ku Mamić u VIP loži?
stavilo strehu i VIP loza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja vipa i govana,cuj vip loze hahahaha
Hahahaha korida Cevljanovici...
...........vip loža za vip seronje........
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čuj to
NIJE OVO NAVIJAC DINAMA NEGO CETNIK KOJI JE UBI DJILDU A DOSAO DA BODRI BILBIJU .. J EBEM VAM SIPTARSKI ROD
I ovi BBB seru, smijenite ga na skupstini Dinama, sta serete izvan. Tip ne moze izaci da ga neko ne provocira. A iskreno, valjda jeste lopov, medjutim to bi kao dosao posten umjesto njega? Pogledajmo kako drugi u bivsoj YU klubovi tavore, pa Dinamo je za njih Real Madrid. VIP loza na Zeljinom stadionu, a ono drvene klupe?
Pricajte vi sta hocete, samo Mamic je Tito za nogometnu organizaciju, pogledajte stadione bivsih velikana SFRJ u nogometu. 1. Zvijezda zivi raspad sistema, Marakana se raspada 2. Partizan citaj pod zvijezda, propali zajedno sa JNA i kad je umro Tudjman 3. Sarajevo eto kao privatni klub, prodali ga malezijskom konju, Kosevo se raspada 4. Hajduk, raspad sistema, dugovi milionski, Hrvatska im oprasta dugove, Poljud se ofucao i raspada se od onakve ljepote. 5. Zeljo ko Zeljo, uvijek bio radnicki klub, dozivio istu sudbinu kao i radnicka klasa. Mamic stalno nesto prcka oko Maksimirskog rugla, tip se barem trudi. Mozda krade, ali koji bi to potpredsjednik kluba presao toliko i dosao u Sarajevo da gleda malca? Mamic jeste lopov i opicen, medjutim rezultati njegovog rada se vide.
E čuj VIP loža. Grohotom se smijem...
Zrinjski prvak Bosne i Hercegovine,bolna istina.Mamic je legenda covjek od svakog momka napravi milionera.Covjek dosao gledati igrace,a neki seljacic prosipa prostakluk.A nema u djepu za kikiriki.
Mogu sve da se složim osim u tome da je nečije imovinsko stanje važno za kvalitet čovjeka, a pogotovo imajući u vidu stanje poremećenih vrijednosti u kojem živimo.
nek napravi vise željo tu ložu kad u njoj sjede sarajevski klosari otjerati jednog mamića a znamo da su na terenu ginuli da bi mu pokazali,e moj željo,neka neka nek priča amar da nama netreba stadion veći tako nama treba
mamic je kralj,mnogi su ljubomorni na njegov uspjeh,pa sta je igraca prodao to neki koji ga napadaju mogu samo sanjati
HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR ŠAMPION HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR ŠAMPION HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR ŠAMPION HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR ŠAMPION HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR ŠAMPION HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR ŠAMPION
NEK SU I BOSNJACI KATOLICI NESTO OSVOJILI BAR NEK SE RADUJU I KAD JE NAMJESTENO SVE I MOSTAR JE ZASLUZIO SVAKA CAST BOSNJACI VESELITE SE !
DOĆI ĆE I TAJ DAN,ODJE.BAT ĆE NARKOMAN,BIT ĆE TO NOVI ROĐENDAN TVOJ,BIT ĆEŠ OPET DINAMO! KAJ KAJ,KAJKAJKAJ!
VIP loza hahahahahaha vip kokosinjac za zlatnku koku
Mamic udario lika sto mu je rekao ,haj me istjeraj odavdje ,i sad ispade da je mamic napadnut
cuo navijac da u vip lozi ima ljudi koji se vole tuc pa dosao da provjeri...
NEK SU I BOSNJACI KATOLICI NESTO OSVOJILI BAR NEK SE RADUJU I KAD JE NAMJESTENO SVE I MOSTAR JE ZASLUZIO SVAKA CAST BOSNJACI VESELITE SE !
Da se mazlemani sutra počnu izjašnjavati Hrvatima, ja mislim da bi se svi katolici odrekli hrvatske nacije i postali npr. Nigerijci, Mozambikanci... Eto koliko ste kao narod dragi europljanima u BiH.. Vi ipak pripadate bliskoistočnom krugu naroda. ;) Vozdra
NEK SU I BOSNJACI KATOLICI NESTO OSVOJILI BAR NEK SE RADUJU I KAD JE NAMJESTENO SVE I MOSTAR JE ZASLUZIO SVAKA CAST BOSNJACI VESELITE SE !
Haha, Mamić je kralj ...
I onda se Zagrebcani busaju u prsa da su dio zapadno evropske kulture.....
........zdravko mamić.......staari zagrebćanec.........iz mamića............